31.07.2009. / 16:46

Autor: Andrea Belin

Bivša farmerica Sonja Kovač: Moje tijelo je prevelika ekskluziva

Dvadesetpetogodišnja apsolventica na Fakultetu socijalnog rada koja se proslavila ulogom u seriji "Zauvijek susjedi" glumeći lik Vik otkriva, između ostalog, razloge prihvaćanja tromjesečne avanture na seoskom imanju...

Sonja KovačSonja KovačGlumica i bivša farmerica, Sonja Kovač u intervjuu za Večernji list odlučila je javnosti otkriti neke najskrivenije tajne iz svog privatnog života. Naime, rođena Bjelovarčanka očigledno ima visoko mišljenje o sebi jer između ostalog, svoje tijelo naziva pravom ekskluzivom. Unatoč tome što se smatra seksipilnom, nema namjeru skidati se pred objektivima fotoaparata. No, nakon samo nekoliko pitanja, priznala je da bi se skinula pred kamerama.

"Moje tijelo je prevelika ekskluziva i nemam potrebu pokazivati ga cijeloj Hrvatskoj. Mislim da sam previše intime pokazala dok sam bila na Farmi i to je dosta za neko vrijeme. Bilo koji glumac će reći da mu je isto odglumiti scenu u kojoj liže sladoled ili scenu seksa. Vjerojatno bih pristala na takvu ozbiljnu ponudu, ali nikako ništa eksplicitno. Ne bih snimala nešto što nalikuje pornofilmu", kazala je bivša farmerica.

Sonja je napokon odlučila otkriti i prave razloge odlaska na seosko imanje u blizini Ivanić Grada.
"Mislim da smo se svi upustili u tu zanimljivu pustolovinu prvenstveno zbog novca, ne vjerujem baš u neke druge priče, meni je jedan od motiva sigurno bio novac i to neću skrivati i praviti se da sam išla tamo zbog novog iskustva i tome slično", priznala je Sonja.

Inače, dvadesetpetogodišnja Sonja je apsolventica na Fakultetu socijalnog rada. Na pitanje zašto je odabrala baš to zanimanje kada se u posljednje vrijeme bavi poslovima koji nemaju nikakve veze s fakultetom koji pohađa (pjevanje, gluma), Sonja je kazala:

"Frendovi mi kažu da sam kao stvorena za taj faks jer se stalno brinem za tuđe probleme. Kad prođem kraj bakice na Cvjetnom trgu koja prodaje cvijeće, u stanju sam se rasplakati jer mi je žao vidjeti je kako stručak cvijeća prodaje za samo pet kuna da bi zaradila nešto", tvrdi svestrana djevojka menadžera Marka Sekulića.

O odnosu sa svojim dečkom nije željela punogovoriti, kazala je samo da se jako rijetko svađaju, a jedino što ju kod njega živcira, je spavanja uz upaljen televizor.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika