02.08.2009. / 23:00

Autor: Branka Prica

Korana Gvozdić: Dogodila mi se ljubav

Manekenka, široj javnosti poznata i kao voditeljica prošlogodišnjeg "Big Brothera", otkriva da je trenutačno u najsretnijem razdoblju života: nedavno je diplomirala ekonomiju, smjer turizam, zaštitno je lice akcije protiv požara "Hrvatska u plamenu" i zaljubljena je u šarmantnog Dubrovčanina

Korana GvozdićKorana GvozdićModel i voditeljica Korana Gvozdić ovoga ljeta ima nekoliko razloga za zadovoljstvo. Za početak, prije desetak dana diplomirala je ekonomiju na Splitskom sveučilištu, smjer turizam, tako da će ostatak ljeta provesti opušteno i u kupaćem kostimu. Zaključili smo da je možda najbolji početak za odabir badića snimanje modnog editorijala.

“U posljednjih godinu dana nosim samo kupaće kostime i ljetnu odjeću”, našalila se Korana Gvozdić koja nije ni osjetila prošlu zimu jer je provela četiri mjeseca na Tajlandu i vodila RTL-ov reality show “Big Brother”. “Kad sam se vraćala s Tajlanda, u Zagrebu je temperatura bila minus 13 stupnjeva, a ja sam sletjela u japankama. Naime, kako sam se nakon četiri mjeseca vraćala s više kofera, zabunom sam tenisice stavila u torbu koju nisam ponijela u kabinu aviona a to sam shvatila na aerodromu u Beču, gdje sam presjedala. U tom trenu nisam imala izbora pa sam se snašla kako sam znala i, recimo, umjesto šala oko vrata stavila ručnik”, prisjetila se.

I danas se rado sjeća egzotičnih tajlandskih plaža pa smo za snimanje editorijala odabrali lokaciju koja će dočarati neku udaljenu destinaciju.

Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre!

Vezane vijesti

Vrući foto session manekenke i voditeljice Korane Gvozdić

Vrući foto session manekenke i voditeljice Korane Gvozdić

Korana Gvozdić, javnosti poznata kao voditeljica "Big Brothera", rado se prisjeća egzotičnih tajlandskih plaža. Prije desetak dana diplomirala je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika