04.08.2009. / 14:30

Autor: Andrea Belin

Rugala se sova sjenici: Mirna Berend komentira izgled Karmele Vukov Colić

Jedna od najpoznatijih voditeljica devedesetih smatra da se Karmela odlično snalazi u ulozi majke i domačice, ali po njezinom mišljenju na televiziji bi se ipak trebala pojavljivati počešljanja i našminkana

Mirna BerendMirna BerendDa nema dlake na jeziku još jednom je pokazala voditeljica Mirna Berend. Ovaj put je u svojoj kolumni u "Areni" prokomentirala kolegicu, inače voditeljicu HTV-ovog showa "Bingo" Karmelu Vukov Colić.

Naime, napisala je da Karmela u svaku emisiju dolazi nespremna jer izgleda kao da je par minuta prije " zdinstala luk i ostavila saft da se krčka par sati dok ona obavi nešto na televiziji".

Doduše, Mirna smatra da se Karmela odlično snalazi u ulozi majke i domačice, ali po njezinom mišljenju na televiziji bi se ipak trebala pojavljivati počešljanja i našminkana.

Osim toga, živcira ju "čuveno Karmelino meketanje i kreveljenje koje je izgleda zarazno pa je na nju prešlo s kuma Fodora".

Podsjetimo, Mirka Fodora je Mirna već "nagradila" epitetima. Prije otprilike mjesec i pol dana napisala je da Mirku na glavi nedostaje kose, a u glavi mu fali pokoja daska.

No, Fodor se na ovakve komentare nije uvrijedio, a vrijeme će pokazati kako će reagirati Karmela.

Vezane vijesti

Mirni Berend provalili u podrum: Ukrali haljine vrijedne stotine tisuća kuna

Mirni Berend provalili u podrum: Ukrali haljine vrijedne stotine tisuća kuna

Voditeljica Mirna Berend ostala je tijekom prošlog vikenda ostala bez nekoliko vrijednih haljina. Skupocjene haljine, za sada nepoznati počinitelj… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika