07.10.2010. / 12:12

Autor: NCL Promo

Karmela i Ana: Zdravo mršavljenje u svakoj dobi

Je li lakše smršavjeti ženi od 42 ili 23 godine u sljedeća će 2,5 mjeseca doznati TV voditeljica Karmela Vukov-Colić i studentica Ana Butara, nove kandidatkinje u projektu “Mršavimo zajedno” web portala zdravakrava.hr

Karmela Vukov Colić i Ana ButaraKarmela Vukov Colić i Ana Butara"Mršavimo zajedno", vrlo uspješna akcija najboljeg hrvatskog portala o zdravlju - zdravakrava.hr - krenula je u treću sezonu. Nove kandidatkinje spremne su za program mršavljenja koji se pokazao učinkovitim za četiri prijašnja sudionika. Oni su uz vodstvo stručnog tima Zdrave Krave smršavili prosječno po 10 kg svaki te, što je još važnije, promijenili prehrambene navike i poboljšali zdravstveno stanje.

Karmela Vukov-Colić (42) - poznata TV voditeljica ima gotovo 88 kilograma, a želi skinuti barem pet, učvrstiti cijelo tijelo i smanjiti celulit. Kaže da je uvijek imala problema s kilogramima i isprobala već "milijun" dijeta, a sada joj se čini da je zbog "ludovanja hormona" i mršavljenje teže. Nada se da će ju stručnjaci Zdrave Krave potaknuti da napokon primijeni svoje veliko teoretsko znanje o zdravoj prehrani.

Ana Butara (23) - studentica ekonomije ima 89 kilograma, a višak kilograma stekla je u zadnje tri godine, otkako se odselila od roditelja i počela neuredno jesti te je sasvim zapustila vježbanje. Kaže da joj je dosta tajica i širokih tunika i da ne želi s 23 godine izgledati kao gospođa. Zato bi voljela smršaviti 10 do 15 kilograma.

Program „Mršavimo zajedno" osmišljen je kao cjeloviti, zdravi pristup gubitku kilograma. Započinje sistematskim pregledom, kako bi se utvrdilo trenutno zdravstveno stanje sudionika. Slijedi savjetovanje nutricionista, izrada individualnog plana prehrane, kao i plana vježbanja s osobnim trenerima. Kao pomoć pri uklanjanju celulita, sudionici koriste i ciljane kozmetičke tretmane, a vrlo je bitna i podrška sportskog psihologa čiji je zadatak pomoći im da prebrode eventualne krize. Dakle, tu je cijeli stručni tim koji će Karmeli i Ani pomoći da uz nove zdrave navike smršave trajno i bez odricanja.

Posjetite i vi portal zdravakrava.hr i pratite Karmelu i Anu na njihovom putu svaki dan - one računaju i na vašu podršku. Komentirajte, podržavajte ih, uključite se i vi u program. Zdrava Krava je pripremila i poklone iznenađenja za one koji pošalju najbolje komentare i najviše ih motiviraju.

Zdravakrava.hr - moj vodič kroz vitalnost.

Vezane vijesti

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Znanstvenici potvrdili genetsko podrijetlo migrene

Europski i australski znanstvenici otkrili su četiri nova gena koje se povezuje s najčešćim oblikom migrene, što upućuje na njezin nasljedni… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika