04.08.2009. / 18:08

Autor: Andrea Belin

Istraživanje: Muškarci zavode pogledom 43 minute dnevno

Žene također vole odmjeravati, ali taktika zavođenja kod pripadnica ljepšeg spola je ipak malo drugačija

Djevojke flertuju sa stilomDjevojke flertuju sa stilomVjerujemo da vam se više puta znalo dogoditi da nepoznati muškarac na nekom javnom mjestu nije skidao pogled s vašeg tijela. No, također smo sigurni da ste se znali pitati s koliko je žena taj isti muškarac to činio prije nego je naletio na vas. Znanstvenike je zanimalo isto to pitanje te su proveli istraživanje na tu temu.

Rezultati su pokazali da muškarci pripadnice nježnijeg spola zavode pogledom u prosjeku 43 minute dnevno. Svoje zavodničke sposobnosti u danu primjene na najmanje desetak žena.

Doduše, žene također vole odmjeravati, ali taktika zavođenja kod pripadnica ljepšeg spola je ipak malo drugačija.

Naime, djevojke to rade sa stilom. One također dok, primjerice šeću gradom snimaju muškarce u blizini, ali nisu sklone buljenju dok je dečkima diskrecija nepoznati pojam.

Nadalje, istraživanje je pokazalo da muškarci životne dobi između osamnaest i pedeset godina zavode jedanaest mjeseci te isto toliko dana. Žene u istom tom razdoblju bace pogled na šest različitih muškaraca tijekom dvadeset minuta dnevno. To znači da tijekom života potroše šest mjeseci na flertovanje s pripadnicima jačeg spola.

Većina ispitanika potvrdila je da im odgovara što ih pripadnici suprotnog spola odmjeravaju. Samo šesnaest posto žena priznalo je da se u takvim situacijama osjećaju nelagodno, a dvadeset posto djevojaka flertovanje nepoznatih muškaraca, smatra uvredom.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika