06.08.2009. / 13:33

Autor: Andrea Belin

7 erogenih zona koje garantiraju nezaboravni vrhunac

Prije nego što legnete u krevet sa svojom boljom polovicom i još jedanput ostanete razočarani, saznajte koje točke na vašem tijelu garantiraju nezaboravno seksualno iskustvo. Možda neke od njih dodatno uzbuđuju i vašeg partnera...

Vrat je jedna od najkritičnijih točakaVrat je jedna od najkritičnijih točakaDa bi sreća u vezi ili braku bila na vrhuncu i najskrivenije tajne moraju biti zadovoljene. Naravno, riječ je o seksualnim fantazijama koje ispunjava vaš partner. Ako zabava u spavaćoj sobi neće biti kako ste zamislili, to će se najprije odraziti na vaše raspoloženje. Stoga, nemojte se sramiti otkriti kakvi dodiri i na kojim dijelovima tijela vas najviše uzbuđuju. Prije toga saznajte koje erogene zone vaša bolja polovica nikako ne smije propustiti ukoliko želite doživjeti nezaboravan vrhunac!

Grudi
Poljupci na grudima uzbuđuju većinu žena. Međutim, na tom dijelu tijela muškarac mora biti nježan i pažljiv. Grickanje je također poželjno, no slobodno ga obavijestite u trenutku kada pretjera.

Bokovi
Bokovi su kod žena jedna od najosjetljivijih erogenih zona. Pripadnicama ljepšeg spola na tom dijelu tijela najviše odgovaraju nježni dodiri usnama.

Stopala
Vjerovali ili ne, samo jedan nježan poljubac na ovom dijelu tijela može biti dovoljan da se u vama probudi seksualna želja. Objasnite partneru da vas ljubi nježno i vrlo brzo ćete vidjeti rezultate.

Vrat
Vrat je zasigurno jedan od najosjetljivijih dijelova tijela kod žena, ali i kod pripadnika jačeg spola. No, na vratu se ne valja dugo zadržavati. On neka vam bude točka od koje ćete krenuti. Vrhunac je blizu ako se nakon vrata počnete spuštati prema dolje. Obratite pažnju i na ritam. U početku poljupci neka budu nježni, a kasnije strastveniji.

Koljena
Sigurni smo da vam nikada nije palo na pamet da se poigrate koljenima. Međutim, poljubac na tom dijelu tijela također potiče seksualno uzbuđenje i pobuđuje u vama pravu zavodnicu.

Nadlaktica
Na nadlaktici se ne valja dugo zadržavati, već laganim dodirom usnama prođite odozdo prema gore. Sigurni smo da ćete se uzbuditi jer ovi dodiri nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Bedra
Ista je stvar kao i s nadlakticom. Brzi poljupci na tom dijelu garantiraju vrhunski užitak.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
23/7/09

marijang, 06.08.09. 14:37

mah, pa neke ljude pale kudikamo bizarnije stvari, pročitajte to u onom tekstu "internetski fetiši" na http://www.draganpetric.com - može se baš PDF skinuti besplatno


registracija
1/7/09

wollf, 10.08.09. 13:50

izostavljeno naj važnije NOVĆANIK !!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika