07.08.2009. / 10:53

Autor: Andrea Belin

Vječno pitanje: Što žene očekuju od muškaraca

Da bi žena bila zadovoljna nisu joj potrebni skupocjeni pokloni niti svakodnevna zabava u spavaćoj sobi. Smisao za humor, poštovanje i komunikacija samo su neke od kvaliteta veze koja ima svijetlu budućnost...

Zagrljaj je ženama jako potrebanZagrljaj je ženama jako potrebanMuškarci nikada neće pronaći odgovor na to pitanje, a često se zna dogoditi da niti žene ne znaju što u kojem trenutku žele od svog partnera. Sigurni smo da je bilo dana kada vas nije oduševio ni najskupocjenijim poklonom, a tjedan u kojem se htio seksati svakodnevno, bio vam je jedan od najgorih. Pokušajte sami sebi odgovoriti na to vječno pitanje, što očekujete od svog muškarca, a da nije riječ o nekoj materijalnoj stvari ili seksu!

1. Poštovanje
Neka istraživanja su pokazala da žene žele da im muškarac da do znanja da poštuje njezino mišljenje, interese, prijatelje i da na njega može računati u bilo kojem trenutku.

To ne znači da moraju potvrditi i ono s čime ne dijele svoje mišljenje, ali pripadnicama ljepšeg spola je jako važno da muškarci poštuju njihov stav. Osim toga, od njih se očekuje pažnja i iskrenost.

2. Romansa
Premda je većina njih gotovo sigurna da je ženama seks najvažnija stvar na svijetu pokazalo se da to baš i nije tako. Osim sirovih strasti u spavaćoj sobi, žene čeznu za romantikom u dnevnom boravku. Žene vole da im se pokaže da su lijepe i da su u svakom trenutku privlačne.

3. Vrijeme
U posljednje vrijeme većina parovi većinu svog vremena provode na poslu. No, nakon toga umjesto da odvoje vrijeme jedno za drugoga, posežu za nekim novim avanturama.

Žene su jako osjetljive i nekoliko druženja kroz tjedan s prijateljima, vrlo brzo će im zasmetati. Kako bi se izbjegli problemi, muškarci bi trebali određeno vrijeme posvetiti svojim djevojkama.

4. Komunikacija
Žene znaju da ih muškarac s kojim žive obožava, ali ponekad žele da im to prizna na glas. U najkritičnijim danima u mjesecu žene su jako osjetljive i pažnja im je tada najpotrebnija. Upravo zbog toga vole čuti pohvale na svoj račun pa muškarcu ne bi trebalo biti teško reći joj da ju voli, da je lijepa ili da je ono što je taj dan skuhala, nešto najbolje na svijetu.

5. Humor
To ne znači da se muškarac mora neprestano smijati i izvaljivati šale, ali mora imati smisla za humor na vlastiti račun. Naročito uživaju kada se sa svojom boljom polovicom dobro zabave pred televizorom uz neku fantastičnu komediju.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika