07.08.2009. / 13:12

Autor: Andrea Belin

5 savjeta kako se odjenuti za najbolji seks u životu

Kako bi zabava u spavaćoj sobi zauvijek ostala u lijepom sjećanju, obratite pozornost na outfit. Iako ste do sad živjeli u uvjerenju da muškarci ne mogu odoljeti jedino golom tijelu, uvjerite se sami da to nije istina

Naglasite atribute crnim donjim rubljemNaglasite atribute crnim donjim rubljemJoš uvijek niste pronašli način kako muškarca natjerati u spavaću sobu? Recept je vrlo jednostavan, crveni ruž, crvena haljina ili bilo koji drugi odjevni predmet u toj nijansi i naravno, štikle... Poslušajte sljedećih nekoliko savjeta i budite uvjereni da vam neće odoljeti!

Crvena seksi haljinica
Ovisi o vama u čemu se osjećate najugodnije. Njima nije važno jesu li to vruće hlačice, mini suknja ili duga haljina s prorezom. Jedino što je važno u ovom slučaju je boja. Premda vam crvena nije jedna od omiljenih, ako želite doživjeti nezaboravno seksualno iskustvo, potrudite se da u ormaru imate barem jedan komad odjeće u toj nijansi.

Crno donje rublje
Godinama je poznato da je mala crna haljina neizostavan komad odjeće u ormaru svake žene. Osim toga, u ormaru morate imati crno donje rublje. Bilo bi poželjno da bude čipkasto. Ne brinite ako se u tome ne osjećate ugodno, ionako ćete ga na sebi imati samo nekoliko minuta.

Visoke potpetice
U igri zavođenja ništa ne dolazi u obzir osim štikla, po mogućnosti da je peta što viša. Ukoliko inače nosite takvu obuću neće vam biti problem skinuti sve drugo sa sebe, osim štiklica. Ako ne možete u tome dugo izdržati, ne paničarite. Dovoljno je da stignete do kreveta u spavaćoj sobi.

Kosa
Prije seksualnih igrica kosu nikako nemojte fenirati. Većina muškaraca obožava dugu kosu jer ona najbolje otkriva divlju stranu žene. Ako je vaša kosa kratka, potrudite se i napravite neku zavodničku frizuru.

Ruž
Pretpostavljamo da ste shvatili koja je jedina boja koja u ovim prilikama dolazi u obzir. Gotovo da ne postoji muškarac koji može odoljeti crvenim usnama. Bilo bi dobro kada biste ga zavodničkim pokretima nanijeli pred njegovim očima.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika