10.08.2009. / 13:14

Autor: Andrea Belin

Dvije čaše crnog vina garantiraju rafalni orgazam

Znanstvenici su otkrili da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam

Želite bogatiji seksualni život-pijte crno vinoŽelite bogatiji seksualni život-pijte crno vinoOsim što produljuje životni vijek, crno vino ima još nekoliko pozitivnih karakteristika. Vjerovali ili ne, rezultati jednog istraživanja potvrdili su da crno vino blagotvorno djeluje na seksualni život. Samo dvije čaše crnog vina dnevno, garantiraju ženama bolje orgazme i bogatiji seksualni život.

Naime, znanstvenici sa jednog Sveučilišta u Firenci proveli su istraživanje na uzorku od 800 žena u dobi od osamnaest do pedeset godina.

Otkrili su da one žene koje uživaju u ispijanju crnog vina, imaju bolji seksualni život, odnosno postotak doživljavanja vrhunca je puno veći nego kod žena kojima je navika ispijanja crnog vina, strani pojam.

Za vrijeme istraživanja korišten je indeks ženske seksualne funkcionalnosti kojim se inače koriste liječnici u dijagnosticiranju seksualnoga zdravlja žena.

Nadalje, žene koje piju dvije čaše crnog vina imaju višak samopouzdanja, osjećaju se privlačnijima i nemaju srama za vrijeme seksualnih odnosa.

Međutim, na iznenađenje svih ispitanika, pokazalo se da starije žene imaju daleko bogatiji seksualni život od pripadnica mlađe životne dobi.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

registracija
1/7/09

wollf, 10.08.09. 13:47

dođi didi, da te dida vidi !!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika