11.08.2009. / 11:44

Autor: Andrea Belin

Seksualna rapsodija: 5 situacija koje izluđuju muškarce

Ako želite doživjeti nezaboravne trenutke u spavaćoj sobi, ne morate trošiti novac na skupo donje rublje. Isti efekt postići ćete ako mu u određenim situacijama date do znanja da žudite za seksom

Namignite mu i biti će vašNamignite mu i biti će vašAko ste do sada živjeli u uvjerenju da muškarce uzbuđuje slike golih žena i oskudno odjevene ljepotice bili ste u krivu. Naime, pripadnici jačeg spola više će se uzbuditi kada im obećate akciju u okruženju u kojem je to nemoguće izvršiti ili kada na isto takvom mjestu dotaknete jednu od njegovih erogenih zona. Nudimo vam nekoliko situacija koje doslovno izluđuju muškarce!

Obećanje akcije
Muškarce najviše uzbuđuje obećanje da ćete se uskoro zabavljati pod plahtama. Kažete li mu to na nekom javnom mjestu gdje je to nemoguće izvršiti, želja za seksom je još veća. Cijelo vrijeme će s nestrpljenjem iščekivati takvu vrstu zabave. Dakle, želite li ga odvesti u krevet, natuknite mu to, ali kasnije odugovlačite što duže možete. Vjerujte čekanje će se isplatiti oboma.

Prljavi razgovori
Prljavi razgovori uvijek pale. Ako je vaša bolja polovica na poslu, pošaljite mu poruku zanimljivog sadržaja. Vjerujte ništa ga neće spriječiti da odmah nakon posla pomahnita kući. Do tada pripremite večeru i donje rublje koje će ga izbaciti iz takta. U početku glumite nedodirljivu djevojku, a kada primjetite da više ne može izdržati, odvedite ga u spavaću sobu.

Dodir
Slična je stvar kao i s obećanjem akcije. Dok ste na ručku ili sjedite za stolom s prijateljima, uhvatite ga na mjesto gdje najviše "boli". Na nezgodnom mjestu možete ga dodirnuti u tramvaju ili autobusu... Vrlo brzo ćete primijetiti da mu je stalo da se što prije vratite u svoja četiri zida i krenete s akcijom. Niste ni svjesni koliko kvalitetan ženski dodir može izluditi muškarca.

Odbijanje seksa
Naravno, pri tome se ne misli da se sa svojim partnerom ne seksate mjesecima već da u onom trenutku kada vam predloži odlazak u spavaću sobu, malo zastanete i odgodite zabavu. U prvi trenutak neće mu biti jasno zašto to radite i pokušati će vas osvojiti na sve moguće načine. Kada vam ovakva igra dosadi, popustite.

Zavodnički pogled
Pogled koji jasno pokazuje koliko ste željni seksa često ima jači efekt nego sam dodir. Vjerujemo da vi najbolje znate kako ga morate pogledati ako želite da vas odnese u spavaću sobu.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika