13.08.2009. / 12:03

Autor: Andrea Belin

4 načina vođenja ljubavi koja zbližavaju partnere

Ukoliko ste do sada prakticirali odnose u kojima je imperativ bio na doživljavanju orgazma, od sada pokušajte voditi ljubav bez takvog pritiska. Saznajte koje sve vrste seksualnih odnosa postoje i probudite uspavale strasti

Igra s jagodama može biti jako zabavnaIgra s jagodama može biti jako zabavnaAko vam je život u dvoje postao toliko dosadan, najlakši način da se ponovno zbližite s partnerom, a vjerujemo da vam to neće teško pasti je promjena načina vođenja ljubavi. Osim seksualnog zadovoljstva, igrice u spavaćoj sobi će vas zbližiti i na emocionalnom polju. Saznajte na koje sve načine možete voditi ljubav da bi vaša veza funkcionirala savršeno!

Avanturistički seks
Pod avanturističkim načinom vođenja ljubavi podrazumijeva se otkrivanje novih poza, seksanje na javnim mjestima i sve ostalo što je drugačije od onoga što ste prakticirali do sada. Na taj način ćete ojačati samopouzdanje i samouvjerenost. Skrivene fantazije otkrijte svojoj boljoj polovici i nastojite ih zajedno ispuniti.

Intimni seks
Sigurno se pitate što se podrazumijeva pod intimnim seksom jer je svaki odnos s partnerom takav. Međutim, ovdje se ne misli na sam seksualni čin. Ukoliko ste do sada prakticirali odnose u kojima je imperativ bio na doživljavanju orgazma, od sada pokušajte voditi ljubav bez takvog pritiska. Legnite s partnerom u postelju i ljubite se, mazite, nježno približavajte svoja tijela. Dakle, ne morate se uvijek seksati da biste doživjeli vrhunac. Vrijeme provedeno u postelji zbližiti će vas puno više nego sam seksualni čin.

Seks na brzaka
Ako želite razbiti monotoniju, obavite to u brzini bez ikakvog planiranja. Skinite jedno drugome odjeću i krenite u akciju. Ništa se neće dogoditi ako ručak ne bude gotov na vrijeme. Ovakav način vođenja ljubavi nije promišljen i upravo zbog toga može biti jako zabavan. Ovakvu zabavu možete isplanirati dok ste na poslu, primjerice nađite se s partnerom pod pauzom za ručak.

Seks pomirenja
Vjerujemo da ste i vi jedan od onih parova kojima je "nakon svađe najslađe". Pri tome se ne misli da se svakodnevno morate svađati, no barem jedanput u tjednu se oko nekih stvari sigurno ne možete odmah dogovoriti. Osim toga, hormon koji se proizvodi tokom seksa, oksitocin, olakšava pomirenje. Seksom mu pokažite da vam je žao što ste ga uvrijedili ili obrnuto.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika