13.08.2009. / 16:14

Autor: Andrea Belin

Dolores Lambaša zavodila starije muškarce još u srednjoj školi

Romnsa glumice Dolores Lambaše i dvadeset osam godina starijeg Vedrana Jakšića trajala je dok je Dolores završavala Gimnaziju Antuna Vrančića u Šibeniku

Dolores LambašaDolores LambašaStarijim muškarcima glumica Dolores Lambaša očigledno nije mogla odoljeti još u srednjoj školi. Naime, pojavile su se glasine kako je dvadesetosmogodišnja glumica još kao tinejđerica koketirala sa svojim profesorom informatike.

Kako piše "Jutarnji list" romansa s dvadeset osam godina starijim Vedranom Jakšićem trajala je dok je Dolores završavala Gimnaziju Antuna Vrančića u Šibeniku.

Inače, Jakšić je osmerostruki prvak u bodybuildingu te dvostruki svjetski prvak, a kako doznaje "Jutarnji list", u vrijeme kada je bio s Dolores, bio je već razveden od supruge s kojom ima sina. Poslije se nije ženio, a vezu s glumicom koja se posljednjih dana ne skida s naslovnica većine tabloida, skrivao je zbog sankcija nadređenih kolega u školi.

Doduše, ljubav je trajala samo nekoliko mjeseci, međutim šuška se da je Lambaša imala vezu i s jednim tridesetak godina starijim lokalnim pomorcem.

U veze sa starijim muškarcima upuštala se dok je pohađala i Akademiju dramskih umjetnosti. Prvi odabranik njezina srca bio je 29 godina stariji Ivo Gregurević, zatim 27 godina stariji Frano Lasić, a po godinama sve ih je zasjenio trenutačni, 39 godina stariji Josip Radeljak.

Vezane vijesti

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

DORH tereti Radeljaka zbog krivotvorenja isprava

Josip Radeljak - Dikan našao se na udaru Općinskog državnog odvjetništva iz Splita i to zbog sumnje da je krivotvorio ispravu. Kako donosi… Više

Komentari

registracija
13/8/09

ratzinger, 13.08.09. 16:28

treba joj tata!


registracija
13/8/09

ratzinger, 13.08.09. 16:29

Dikan je pedofil!


registracija
27/7/09

columbo, 14.08.09. 08:33

Ja sam, 41 godinu stariji od Lambase. Napominjem, mirovina mi je ispod 3000 kuna. No, ziv sam jos - imam pijetla i kokos. Ali zgodniji sam od Dikana, kazu. Imam li sansi kod Lambase?


registracija
16/8/09

VedranJaksic, 16.08.09. 22:50

Prva velika ljubav Dolores Lambaše
Piše: M. Kuterovac

Dolores je, NAVELA (autorica članka je, vjerujem; dobronamjerno greškom napisala ZAVELA) "28 godina starijeg profesora informatike i jednog od najtrofejnijih šibenskih sportaša, Vedrana Jakšića, koji je i njoj predavao u Gimnaziji", kao svoju prvu veliku ljubav...
Razlika u godinama nije sporna: nastavnici su, u načelu; stariji od učenika (tijekom radnog staža: sve više).
Jesam li prva velika ljubav Dolores Lambaše, zna samo ona, i nije predmetom rasprave.
Sporno je da "zavođenje" podrazumijeva, bar minimalan, fizički kontakt, koji, u ovom "slučaju", nije postojao, niti u naznakama.

Još jedna neodgovarajuća riječ, iz istog arsenala: "Za vrijeme pohađanja Gimnazije Antuna Vrančića u Šibeniku, atraktivna Dolores SMOTALA je 28 godina starijeg profesora informatike i sportaša Vedrana Jakšića, koji je za svoje sportske uspjehe 2001. godine dobio Plaketu grada Šibenika."

Među očite laži, koje se ne mogu pravdati "kuloarskim" pričama spada napis:
"Jakšić je osmerostruki prvak u bodybuildingu te dvostruki svjetski prvak, a u vrijeme kada je počeo romansu s Lambašom, priča se, već je bio razveden od supruge, šibenske liječnice s kojom ima sina."
Do danas se nisam razvodio.

Imam dovoljno smisla za humor, da se mogu potruditi slijedeći napis Klare Rožman i Bogoljuba Mitrakovića (Doloresin ljubavni trokut od 146 godina)
"Naime, u Šibeniku se još od prije desetak godina pamti kratkotrajna strastvena veza Dolores s jednim od svojih srednjoškolskih profesora, kojemu je potom razoren brak", shvatiti humoristički.
Inače, kako je brak pravna stvar; odgovorni novinari (čitaj: "neodgovorni"), mogli bi i pravno odgovarati.

Napokon malo i pohvale :"Poslije se nije ženio"
Jer, da jesam, to bi bilo kazneno djelo = dva braka istovremeno, pošto sam, u istom braku, u kontinuitetu, 24 godine.

Dolores Lambašu sam upoznao kao prvašicu, kad joj još nisam predavao (jezična gimnazija sluša informatiku samo u drugom razredu) na inicijativu tadašnjeg ravnatelja, prof. Sabionija, jer je ona bila vrhunski izvođač, a ja ton-majstor, pa je na nama (i Pavi Mašiću) ležao glavni teret gimnazijskih priredbi.

Dolores mi je bila učenica u drugom razredu, kad je započela vezu sa svojim vršnjakom iz jezične gimnazije, M.M., juniorskim natjecateljem u body buildingu, kojemu sam bio profesor i trener (i Dolores je trenirala u istoj teretani). Veza je trajala dok M.M. nije upisao fakultet u Zagrebu (PBF).

Dakle, napis "nitko se zapravo ne može sjetiti niti jednog njezina vršnjaka s kojim je izlazila", napisan je tendenciozno, da bi se opravdalo:
DOLORES PILUM MUTANT, NON MORES:
Za one koji kuloarski znaju bolje od latinskog:
"Dolores dlaku mijenja, ali ćud ne"

Za naše godinoljupce:
Dolores Lambaša, 29. ožujka 1981
Mile Matić, 8. prosinac 1978
Eto, godinoljupci su mogli proći i gore: razlika je bila 2,8 godina (nije: 28, kako je načula M. Kuterovac "po šibenskim kuloarima"), ali: bar se znamenke slažu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika