13.08.2009. / 17:16

Autor: Andrea Belin

Seksualni vodič: Koje doba dana garantira nezaboravan vrhunac

Neka istraživanja potvrdila su da žene najčešće doživljavaju orgazam oko podneva, a uvečer su uvijek raspoložene za seksualne igrice. Muškarcima je zagarantiran orgazam u jutarnjim satima...

Večer je najidealnije vrijeme za seks Večer je najidealnije vrijeme za seks Ako je za vjerovati stručnjacima, raspoloženje za seks ovisi, između ostalog i o vremenu. U jutarnjim satima kada su muškarci većinom uvijek raspoloženi za akciju, žensko tijelo je uspavano i pripadnice ljepšeg spola uopće ne pomišljaju na igrice u krevetu. Saznajte u koje doba dana ćete najviše uživati u spavaćoj sobi!

Jutro
Vjerujemo da vam se puno puta dogodilo da vas je muškarac rano ujutro nagovarao na seks. Statistike su pokazale da je pripadnicima jačeg spola jutro najidealnije doba dana za seksualne igrice. Kod žena je situacija obrnuta. Razina hormona sna, melatonina je prilično visoka, a temperatura tijela je niža i djevojkama je jutarnji seks zadnja stvar na svijetu o kojoj tada razmišljaju. Međutim, svaki muškarac bi trebao znati da će nježnom predigrom vrlo brzo razbuditi svoju partnericu.

Prijepodne
Neka istraživanja su potvrdila da žene najčešće doživljavaju orgazam oko podneva. No, muškarci tada nisu raspoloženi za strastvene intimne odnose. Oko podneva kod pripadnika jačeg spola jedino što dolazi u obzir je zagrljaj i lagani nježni poljupci.

Poslijepodne
U poslijepodnevnim satima ženama također nije do seksa. No, ako ih zamolite na neku brzu akciju, rijetke su one koje će ju odbiti. Muškarci su upravo tada raspoloženi za dugotrajne igrice, ali već poslije osamnaest sati razmišljaju o jelu i odmoru pred televizorom. Doduše, i ženama odgovara takva opuštena atmosfera.

Večer
Uvečer su žene najraspoloženije za zabavu pod plahtama. Pune su energije i spremne su preuzeti inicijativu što inače muškarcima odgovara, ali ne i nakon 22 sata navečer. No, ako zavođenje počne ranije, velika je vjerojatnost da će oboje uživati maksimalno. Dakle, ako cijeli dan s nestrpljenjem isčekujete kada ćete leći sa svojom boljom polovicom, najidealnije vrijeme je oko devet sati navečer.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika