17.08.2009. / 11:13

Autor: Andrea Belin

Provjereno: 5 najvažnijih razloga zbog kojih žene varaju

Usamljenost, nedostatak komunikacije i različiti interesi zapravo su idealni preduvjeti da do jučer divna i vjerna žena već danas završi u naručju drugog muškarca

Usamljena žena utjehu traži u naručju drugog muškarcaUsamljena žena utjehu traži u naručju drugog muškarcaO zabavi u tuđoj postelji potajno razmišljaju gotovo svi pripadnici jačeg spola, međutim i zauzetim ženama se koji put "zalomi" da se nađu u krevetu drugog muškarca. Dakle, skrivene avanture postale su sve učestalija pojava u posljednje vrijeme kod oba spola, a mi ćemo vam otkriti razloge zašto žene varaju!

Usamljenost
Ovo je jedan od najčešćih razloga prevare. Kada žena shvati da veza ne funkcionira na način kako je ona zamislila, poseže za drugim muškarcem. Partneru pripisuje sve negativne karakteristike, a ovaj drugi je po njezinom mišljenju, najbolji na svijetu, no vrlo brzo otkrije da i potencijalni ljubavnik ima svoje mane i nedostatke. Prevara će se sigurno dogoditi kada su partneri prezaposleni i nemaju dovoljno vremena jedno za drugo pa kada muškarac svako slobodno vrijeme provodi s prijateljima.

Nedostatak komunikacije
Svaka veza funkcionira savršeno kada se partneri razumiju u potpunosti, a jesu li uistinu jedno za drugo, najbolje će shvatiti ako dovoljno razgovaraju. Kada u vezi ili braku nedostaje komunikacije, žene će to nadoknaditi s drugim muškarcem. On će ih, osim na seksulnom, ispuniti i na emocionalnom polju.

Odvojenost
Kada u vezi ili braku partneri počnu živjeti u suprotnim pravcima, velika je vjerojatnost da će takav odnos brzo puknuti. Žena će najprije utjehu potražiti kod prijateljica, a zatim kod drugog pripadnika jačeg spola. Kod njega će pronaći sve ono što joj nedostaje u vezi. Pitanje je samo koliko će žena izdržati živjeti u laži.

Osveta
Ukoliko je žena svoju bolju polovicu uhvatila, saznala ili joj je on priznao prevaru, vrlo brzo će mu se osvetiti. Nakon što sazna za skrivenu avanturu, najprije će se osjećati ljutom, zatim povrijeđenom, a nakon toga će krenuti u potragu za drugim.

Dokazivanje
Zna se dogoditi da se žene upuštaju u avanturu kako bi same sebi dokazale da su još uvijek privlačne suprotnom spolu. Čim počnu osjećati da im partner ne posvećuje dovoljno pažnje, prevara je blizu. Laskanje drugog muškarca uvijek je lijepo čuti, a takvi najbolje znaju što moraju reći u određenom trenutku.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika