19.08.2009. / 11:29

Autor: Martina Čizmić

RapidShare postaje servis za prodaju igara TGC-a

Kako su priopćili iz TGC-a, ovim potezom žele iskoristiti potencijal RapidSharea koji dnevno ima više od 40 milijuna korisnika

Jedna od TGC-evih igara Everlight koju će biti moguće kupiti putem RapidSharea (Foto: EPA)Jedna od TGC-evih igara Everlight koju će biti moguće kupiti putem RapidSharea (Foto: EPA)TGC - Games Company, tvrtka specijalizirana za proizvodnju računalnih igara odlučila je proširiti svoju mrežu za prodaju igara i na popularni servis za dijeljenje i pohranu datoteka RapidShaer.

TGC će preko RapidSharea prodavati većinu svojih igara, uključujući i Everlight i Simon The Sorcerer 5 koje su dobitnice uglednih nagrada.

Kako su priopćili iz TGC-a, ovim potezom žele iskoristiti potencijal RapidSharea koji dnevno ima više od 40 milijuna korisnika, a koji na svom podportalu RapidGames već nudi na prodaju igre uglednih proizvođača.

Vezane vijesti

Igricama protiv boli: Bijeg u virtualni svijet za teško opečene bolesnike

Igricama protiv boli: Bijeg u virtualni svijet za teško opečene bolesnike

Pacijentima sa opeklinama u SAD-u se tijekom tretmana pomaže sa kompjutorskim igricama. Ovim pacijentma virtualna stvarnost putem kompjutorske igrice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika