19.08.2009. / 12:36

Autor: Andrea Belin

4 koraka do spoznaje želi li s vama vezu ili tek avanturu

Nudimo vam test koji će vam otkriti želi li se s vama upustiti u vezu ili ste mu samo još jedna djevojka u nizu koju želi odvući u krevet, a nakon toga pobjeći glavom bez obzira

Avantura ili veza?Avantura ili veza?Već ste nekoliko puta izašli s muškarcem koji vam se sviđa, međutim još uvijek ne znate njegove namjere? Statistike pokazuju da žene ne mogu dugo izdržati u nedefiniranom odnosu, za razliku od većine muškaraca koji se zadovolje i seksualnom avanturom. Nudimo vam test koji će vam otkriti želi li se s vama upustiti u vezu ili ste mu samo još jedna djevojka u nizu koju želi odvući u krevet, a nakon toga pobjeći glavom bez obzira!

Prvi korak: Sjedenje za stolom
Dok sjedite za stolom, uzmite neki predmet, primjerice upaljač i igrajte se, ali nemojte prelaziti na njegovu stranu stola. Diskretno se približavajte partneru i razgovarajte s njim. Nekoliko puta ga preispitajte kako bi vidjeli da li vas sluša.

Drugi korak: Približavanje
Predmet koji držite u rukama lagano približavajte na njegovu stranu stola. Naravno, to učinite neprimjetno. Cijelo vrijeme budite prisutni u razgovoru, a zatim svoje ruke maknite sa stola. Nakon toga se povucite prema nazad i nastavite razgovarati kao da se ništa nije dogodilo. Za to vrijeme promatrajte njegove reakcije.

Treći korak: Promatranje
Ako vrati predmet, odmah vam može biti jasno da ga uopće ne zanimate. To će napraviti jer mu je jako neugodno kada mu se približavate. No, ako se uhvatio za predmet i sljedećih nekoliko minuta ga ne pušta iz ruku, muškarac preko puta želi od vas puno više od seksa.

Četvrti korak: Ponovno približavanje
Uzmite čašu i lagano se ponovno približite prema potencijalnom partneru. Ukoliko mu se zaista sviđate i želi svama nešto više od zabave pod plahtama i on će se približiti prema vama. No, ako se nasloni na stolicu i prekriži ruke, velike su šanse da je ovo vaše posljednje druženje.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika