19.08.2009. / 15:17

Autor: Andrea Belin

Seks bez kondoma poboljšava mentalno zdravlje partnera

Dakle, ukoliko ste primijetili da ste u posljednje vrijeme psihički labilni, postoji mogućnost da je uzrok takvog stanja stres, manjak financijskaih sredstava i loši životni uvijeti, međutim velike su šanse da se ne osjećate dobro ako za vrijeme seksa koristite prezervative

Kontracepcijske pilule su uistinu u posljednje vrijeme zauzele prvo mjesto na ljestvici zaštite od neželjene trudnoće, a nakon ovog istraživanja vjerujemo da će se njihova upotreba uvelike povećati.

Naime, profesor Stuart Brody s jednog škotskog Sveučilišta i njegov tim znanstvenika proveli su istraživanje na temu utječe li na zdravlje seksulani odnos u kojem se koriste kondomi. Rezultati su pokazali da je seks bez kondoma puno zdraviji te da odnos bez zaštite ovim kontracepcijskim sredstvom poboljšava mentalno zdravlje u istoj mjeri kod pripadnika oba spola.

S druge strane, spolni odnos za vrijeme kojeg se koristi kondom povezan je s lošim psihičkim stanjem osoba.
Kako tvrdi profesor Brody, ljudska vrsta je programirana da uživa u spolnom odnosu bez zaštite pa njemu ovi rezultati nisu nikakvo iznenađenje.

Dakle, ukoliko ste primijetili da ste u posljednje vrijeme psihički labilni, postoji mogućnost da je uzrok takvog stanja stres, manjak financijskaih sredstava i loši životni uvijeti, međutim velike su šanse da se ne osjećate dobro ako za vrijeme seksa koristite prezervative. Vjerujemo da vam je kristalno jasno kako ćete se u spavaćoj sobi zabavljati sljedeći put.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika