28.08.2009. / 13:20

Autor: Andrea Belin

Sin Gianne Apostolski je nakon 3 godine doselio k njoj

U glavni grad Hrvatske Ginna je preselila jer je imala namjeru postati pjevačica, a sina nije željela voditi sa sobom dok, kako ona kaže, nije sredila stambeno pitanje

Gianna će konačno živjeti sa sinomGianna će konačno živjeti sa sinomSin bivše voditeljice "Golih vijesti" Gianne Apostolski doselio se nakon tri godine u stan svoje majke. Naime, četrnaestogodišnji Dino do sada je živio u Splitu kod Gianninih roditelja, a od prije nekoliko dana živi u Zagrebu gdje će nastaviti i sa školovanjem.

U glavni grad Hrvatske Ginna je preselila jer je imala namjeru postati pjevačica, a sina nije željela voditi sa sobom dok, kako ona kaže, nije sredila stambeno pitanje.

Trenutačno sa suprugom Ivicom s kojim je u bračnu luku uplovila na donedavno najpoznatijem seoskom imanju u Ivanić Gradu, živi u unajmljenom stanu na Jordanovcu.

Nadalje, tvrdi da se Ivica i Dino odlično slažu iako nisu krvno vezani. Ime Dininog pravog oca ne želi otkrivati, zna se samo da kao i njezini roditelji, živi u Splitu.

Vezane vijesti

Nikolaidis dobio Europsku nagradu za književnost

Nikolaidis dobio Europsku nagradu za književnost

Crnogorski književnik Andrej Nikolaidis jedan je među 12 dobitnika nagrade za književnost Europske unije za roman 'Sin', izvještava Radio Slobodna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika