28.08.2009. / 13:22

Autor: Martina Čizmić

Među piratima najtraženiji "Heroji"

Zanimljivo je da većina ilegalnog materijala koji se skida na internetu dolazi iz SAD-a, ali se isto tako i najviše skida u SAD-u

Heroji su među najgledanijim američkim serijamaHeroji su među najgledanijim američkim serijamaGlazbena i filmska industrija u posljednje se vrijeme izuzetno trude otežati ilegalno skidanje njihovih proizvoda na internetu. Od zatvaranja i komercijalizacije Napstera, pa do posljednje presude protiv vlasnika Pirate Baya, koliko god se industrija trudila, pirati i dalje skidaju filmove i glazbu s interneta.

No, u posljednje vrijeme, bilježi se porast skidanja televizijskih serija, ali i sportskih sadržaja.

Prema nekim statistikama, najtraženija serija među piratima su "Heroji", a slijedi serija "Izgubljeni". Obje serije su izuzetno gledane diljem svijeta, pa ne iznenađuje i da su tražene na internetu.

Zanimljivo je da većina ilegalnog materijala koji se skida na internetu dolazi iz SAD-a, ali se isto tako i najviše skida u SAD-u.

Za razliku od prije nekoliko godina, kada su bili najtraženiji novi hollywoodski filmovi koji još nisu došli u europska kina, sada su ipak traženije televizijske serije koje se sa zakašnjenjem od nekoliko mjeseci emitiraju i u Europi.

Vezane vijesti

I na hrvatskim brodovima naoružana pratnja radi zaštite od pirata

I na hrvatskim brodovima naoružana pratnja radi zaštite od pirata

Hrvatski sabor izmijenio je danas Zakon o sigurnosnoj zaštiti pomorskih brodova i luka kojim se, pod određenim uvjetima te kao zaštita od piratskih… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika