04.09.2009. / 13:10

Autor: Andrea Belin

Ivana Kovač: Ne želim solo album nego tečaj za automehaničare

Oduvijek sam htjela otići i na tečaj za automehaničara jer nikad ne znaš kad će ti auto stati i nikog neće biti da ti pomogne. Nisam još ispunila tu želju, ali jednog dana hoću. Planiram to, kazala je pjevačica "Magazina"

Ivana KovačIvana KovačGodišnji odmor završio je i za pjevačicu splitske grupe Magazin Ivanu Kovač, a otkako se vratila u Zagreb razmišlja o poslu. Naime, u intervjuu za Jutarnji list kći glazbene legende Miše Kovača, između ostalog je otkrila da uskoro planira upisati tečaj za automehaničara.

"Oduvijek sam htjela otići i na tečaj za automehaničara jer nikad ne znaš kad će ti auto stati i nikoga neće biti da ti pomogne. Nisam još ispunila tu želju, ali jednog dana hoću. Planiram to.", priznala je tridesetdvogodišnja pjevačica.

Doduše, Ivana će se i dalje baviti pjevanjem. Naime, Tonči Huljić već priprema hitove za novi album grupe Magazin, a osim toga Ivana će gostovati i na posljednjem albumu svoga oca.

"Ćaća snima svoj posljednji album i velika mu je želja da gostujem na njemu, da snimimo zajedno nekoliko pjesama. Jedva čekam jer čovjeku kojeg voliš najviše na svijetu ne možeš ništa odbiti, a i meni će to biti nešto novo, posebno jer sam veliki obožavatelj njegove glazbe", kazala je pjevačica.

Ivana je već tri godine u vezi inženjerom radiologije Elvirom Hasanhodžićem. Par živi u zagrebačkoj Dubravi, međutim o svadbi još ne želi govoriti.

Podsjetimo, Ivana se svojedobno drogirala no, kako i sama kaže, takav život je daleko iza nje.

Vezane vijesti

Početak kraja Madonne

Početak kraja Madonne

Pop kraljica Madonna mogla bi izgubiti tu titulu - naime, njezin novi album "MDNA" jako se loše prodaje, točnije, pad prodaje njenog albuma u drugom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika