09.09.2009. / 12:58

Autor: Nacionalova redakcija

Provalnik s Dedinja tvrdi da je izgubljeni sin Tita i Jovanke

Policija je otkrila da je ogradu Jovankina vrta presočio Makedonac Pero Davidovski, koji tvrdi da se samo htio približiti majci

Jovanka BrozJovanka BrozProvalnik koji je u utorak uhićen u vrtu Jovanke Broz rekao je policiji da je sin Tita i Jovanke te da se pokušao približiti "svojoj majci kako bi od nje dobio pozitivnu energiju".

Otkrio je to danas srbijanski ministar Rasim Ljajić koji je Titovu udovicu posjetio zajedno s gradonačelnikom Beograda Draganom Đilasom.

Provalnikovo ime je Pero Davidovski (43) iz Skoplja, a policija pretpostavlja da se radi o psihički nestabilnoj osobi. Ljajić je rekao da je kod Davidovskog pronađena putovnica iz koje se vidi da je puno putovao te da je, između ostalog, hodočastio u Jeruzalem.

Kako tvrdi Jovanka Broz, a medijima prenosi srbijanski ministar, ovo nije prvi put da netko preskače ogradu kuće u kojoj živi na Dedinju, a motivi za to su bili različiti - neki su ogradu preskakali iz čiste radoznalosti, neki da bi slikali Titovu udovicu, a neki samo da bi je vidjeli.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
16/6/09

Trenk, 09.09.09. 13:40

Kako je samo novinarima palo na pamet da je Titov sin provalnik i lopov. Pa nije rjec o sinovima i kcerima novopecenih predsjednika.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika