10.09.2009. / 14:39

Autor: Andrea Belin

Dikan obasipa Lambašu luksuzom kako bi ju zadržao uz sebe

Osim što se odlično snašla u novom domu, Dolores je očigledno jako dobro prihvatila i luksuzan način života kakav inače vodi zagrebački poduzetnik zvan Dikan. Njezini bivši ljubavnici nisu joj mogli priuštiti takav način života

Dolores LambašaDolores LambašaPrije otprilike mjesec dana, glumica Dolores Lambaša je prvi put kročila u stan zagrebačkog poduzetnika Josipa Radeljaka, a prošli četvrtak je prostor od 180 četvornih metara na zagrebačkom Cvjetnom trgu službeno postao njezino novo mjesto prebivališta.

Osim Dolores, u stan se "uselila" i jedna zlatna ribica. Još uvijek nije poznato je li navedena životinjica ljubimica Dolores Lambaše ili je namijenjena devetogodišnjoj Lani, kćeri pokojne Ene Begović, s obzirom da ju je na treći kat zgrade unjela Tereza Begović, majka pokojne glumice. Lambašine stvari unio je, kao i sredinom kolovoza, Radeljakov osobni vozač.

Osim što se odlično snašla u novom domu, Dolores je očigledno jako dobro prihvatila i luksuzan način života kakav inače vodi zagrebački poduzetnik zvan Dikan.

Dan poslije useljenja, nova stanarka na Cvjetnom trgu odlučila je promijeniti frizuru pa ju je Radeljakov vozač bijelim jeepom odvezao u frizerski salon Colors@Kincl u zagrebačkom Kaptol Centru. Nakon toga glumica je, na iznenađenje sviju, prošetala središtem Zagreba, a našla se i s jednom prijateljicom koju je počastila kavom, plativši račun novčanicom od 1000 kuna.

Vrijeme će pokazati koliko će dugo Lambaša ispunjavati sve Radeljakove prohtjeve, odnosno koliko će mladoj glumici odgovarati život na visokoj nozi kojem inače nije navikla s obzirom da je s bivšim dečkom Franom Lasićem živjela znatno skromnije.

Vezane vijesti

'Dikan mi je dužan 20 tisuća kuna, spreman sam za zatvor nakon što ga

'Dikan mi je dužan 20 tisuća kuna, spreman sam za zatvor nakon što ga prebijem'

Josip Radeljak je tijekom ljetnih mjeseci nezaobilazna tema u medijima. Prošlog ljeta je punio medijske stupce zbog veze s nekoliko desetljeća mlađom… Više

Komentari

registracija
16/8/09

dablin, 11.09.09. 08:53

Nudim opkladu da ce ova damica zavrsiti kao Vlatkica.


registracija
27/7/09

columbo, 11.09.09. 09:14

Samo da ne zavrsi kao Ena...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika