06.09.2002. / 00:00

Autor: Nacionalova redakcija

HOLLYWOODSKY PROBLEMI

UŠI NA SNIMANJU

...

UŠI NA SNIMANJU

Prava je panika nastala u studiju gdje se snima popularna američka televizijska serija “E.R.” jer je otkriveno da jedna od najpopularnijih glumica serije, 39-godišnja Alex Kingston – ima uši. To je otkrila njena frizerka, kada ju je počela pripremati za snimanje, te u njenoj bujnoj kovrčavoj kosi pronašla uši i njihova jajašca. Budući da glumci serije koriste isti frizerski salon, gdje im se uređuje kosa, radi make-up, te druge pripreme za snimanje, postojala je opasnost da je netko dobio uši od nje, pa su pregledani svi glumci, no, ni kod koga nije ništa pronađeno.
Ona je uši po svemu sudeći dobila od svoje kćeri Salome, Ta 18-mjesečna djevojčica, koju ona ima sa suprugom, njemačkim fotografom Florianom Haertelom, odnedavno ide u dječji vrtić, pa je očito tamo pokupila tog napasnika, što se u takvim ustanovama vrlo često događa. Majka to nije uočila, pa je napasnik prešao i na nju.

U studiju su smjesta poduzete oštre higijenske mjere, pa je sav frizerski pribor dezinficiran, ručnici i ostali predmeti od tkanine oprani u vreloj vodi, svi stolci očišćeni i pregledani, a na pranje je dana i sva garderoba, koju Alex Kingston nosi u seriji. Glumica, koja u seriji igra liječnicu Elizabeth Corday, takve je mjere poduzela i kod kuće.

Vezane vijesti

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Spielberg razmišlja o 3D verziji 'Jurskog parka'

Sve popularniji trend vraćanja starih filmskih blockbustera u kinodvorane, samo ovaj put u 3D tehnici, zainteresirao je i financijski najuspješnijeg… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika