26.09.2009. / 15:28

Autor: Ante Mihić

TEST Renault Grand Scenic: Omiljeni obiteljski monovolumen

Osim robusnog stila, ali ipak privčllačnog dizajna, njegove proporcije i velike ostakljene površine pružit će dovoljno prostranosti, ali i udobnosti svim putnicima, kako na prednjim tako i na stražnjim sjedalima

Grand Scenic nudi dovoljno prostora za pet putnika i njihovu prtljaguGrand Scenic nudi dovoljno prostora za pet putnika i njihovu prtljaguUvijek sam volio velike i prostrane automobile, jer u njima ne moram razmišljati koga vozim, hoće li se moji suputnici osjećati ugodno i hoće li biti dovoljno prostora za sve ono što želim staviti u prtljažni prostor ili pretince svog vozila. Renault Grand Scenic upravo je takav automobil. Osim robusnog stila, ali ipak privlačnog dizajna, njegove proporcije i velike ostakljene površine pružit će dovoljno prostranosti, ali i udobnosti svim svojim putnicima, kako na prednjim sjedalima tako i na stražnjoj klupi.

Veliku prostranost prati i funkcionalna unutrašnjost

Osim promjena u vanjskom izgledu treba spomenuti da novi Renault Grand Scenic koristi prednosti brojne Testni model pokretao je turbobenzinski motor od 130 konjski snaga koji se pokazao odličnim za ovaj automobilTestni model pokretao je turbobenzinski motor od 130 konjski snaga koji se pokazao odličnim za ovaj automobiltehnološke opreme koja olakšava vožnju i boravak u automobilu gdje me se posebno dojmila komandna ploča s čitljivim zaslonom LCD u boji s tehnologijom TFT i mogućnosšću personalizacije. Testni model pokretao je 1.4 TCE benzinski agregat sa 130 KS, pa iako sam strahovao da će mi za ovaj automobil trebati više snage, pokazalo se da je ovaj motor izvrsno nadopunio sliku o svim vrlinama tog vozila.

Cijena od 173.490 prihvatljiva je za prostran obiteljski automobil

Komandna ploča ima čitljivi LCD zaslon u boji s tehnologijom TFT i mogućnošću personalizacije Komandna ploča ima čitljivi LCD zaslon u boji s tehnologijom TFT i mogućnošću personalizacije Kao i uvijek najvažnija je cijena, jer ona je na kraju presudna pri odabiru i kupnji automobila. Zato je 173.490 kuna, koliko je koštao testni model prilično prihvatljiv iznos s obzirom na sve ono što je tijekom testa pokazao ovaj automobil. Stoga vjerujem da će svaka veća obitelj koja želi prostrani automobil u Renault Grand Scenicu pronaći dio svog zadovoljstva i uživati u kvaliteti ovog jednovolumena.

Vezane vijesti

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Obiteljski automobil sa sportskom dušom

Dio čitatelja sigurno se sjeća putovanja na more po ljetnim vrućinama u već kultnim Renault „četvorkama“. Klima uređaja nije bilo, a u auto se jedva… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika