28.09.2009. / 14:36

Autor: Totalsport

Cruyffu ponuđeno mjesto stalnoga katalonskog izbornika

Nogometni savez Katalonije ponudio je Johanu Cruyffu četverogodišnji ugovor. Danas 62-godišnji Nizozemac bio bi izbornik selekcije koja igra jedom do dva puta godišnje...

Ronald Koeman i Johan CruyffRonald Koeman i Johan CruyffVeliki nizozemski nogometaš i trener zasad ponudu nije odbio. Zatražio je vremena da bi o njoj porazmislio.

Katalonska nogometna vrsta odigra jednu do dvije prijateljske utakmice na godinu, obično u svečarskim ili blagdanskim prilikama, često tijekom božićnih ili novogodišnjih blagdana.

U nogometnoj je mirovini bivši dugogodišnji igrač Ajaxa i Barcelone od 1996. godine, kada je napustio klupu Barcelone. Katalonski je ponos vodio od 1988. godine. Osvojio je u osmogodišnjem razdoblju četiri naslova prvaka, jedan Kup kralja i jedan naslov europskog prvaka (1992. godine).

Danas živi u Barceloni i piše kolumnu u El Periodicu de Catalunya. I preko nje i neposredno ima veliki utjecaj na sportsku politiku kluba.


Vezane vijesti

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Suđenje Mladiću odgođeno na neodređeno vrijeme

Međunarodni kazneni sud za bivšu Jugoslaviju priopćio je u ponedjeljak kako se suđenje bivšem vojnom zapovjedniku bosanskih Srba Ratku Mladiću odgađa… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika