30.09.2009. / 15:27

Autor: Totalsport

Messi: Volim Aimara i način kako igra nogomet

Diego Armando Maradona, izbornik argentinske nogometne reprezentacije, napravio je velike preinake u izgledu momčadi, a nakon nova dva poraza u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2010. godine...

Pablo AimarPablo AimarArgentina je zbog poraza od Brazila i Paragvaja pod veliki upitnik dovela nastup na SP-u u Južnoafričkoj Republici, a ključnima će se pokazati na tom putu naredne dvije utakmice, protiv Perua i Urugvaja.

Novi čovjek u reprezentaciji je Gonzalo Higuain, igrač madridskog Reala, koji će upisati prve nastupe u nacionalnoj vrsti, a povratak će doživjeti i omaleni vezni igrač, 29-godišnji Pablo Aimar, koji vrlo dobro igra u svom novom klubu, lisabonskoj Benfici.

Aimar je za reprezentaciju Argentine odigrao 51 utakmicu, te je postigao osam pogodaka, a u karijeri je nosio dresove River Platea, Valencije i Zaragoze. Posebno je zadovoljan njegovim dolaskom u krug reprezentacije ponajbolji igrač na svijetu, Lionel Messi.

- Uvijek sam bio njegov simpatizer i drago mi je što će ponovno igrati u reprezentaciji. Jako mi se sviđa kako igra i uvjeren sam da ćemo se zajedno odlično slagati na terenu - rekao je Messi.

Vezane vijesti

Marihuana s državnim pečatom

Marihuana s državnim pečatom

Urugvajska vlada objavila je prijedlog zakona kojim želi ozakoniti i nadzirati tržište marihuane, ocjenjujući da je ta droga manje opasna od crnog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika