02.10.2009. / 12:10

Autor: Andrea Belin

Uzalud im trud: Zagrebačka Arena nudi Štuliću milijun kuna za nastup

S obzirom da Štulić već dvadesetak godina živi u Nizozemskoj i nema nikakve isprave, put u Hrvatsku veoma je kompliciran, međutim direktor Arene spreman je sve poduzeti da se Štuliću naprave potrebni dokumenti

Johnny ŠtulićJohnny ŠtulićPrema mišljenju čelnih ljudi zagrebačke Arene, očigledno je Branimir Johnny Štulić jedna od najvećih glazbenih legendi jer se trenutačno bave organizacijom koncerta grupe "Azra" za koji su spremni, kako doznaje Jutarnji list, izdvojiti oko milijun kuna.

Naime, direktor Arene Zdenko Antunović već je razgovarao s frontmenom benda, međutim ovaj još uvijek nije dao konkretan odgovor.

"Arena bi bila oduševljena da može dovesti Štulića. To bi bio top koncert i sigurno bismo mu ponudili da nastupi tri dana za redom. Idealno vrijeme za Štulićev nastup bilo bi u travnju ili svibnju 2010. godine, a tako bi i sam Johnny imao dovoljno vremena da se pripremi i uđe u formu", kazao je Antunović.

S obzirom da Štulić već dvadesetak godina živi u Nizozemskoj i nema nikakve isprave, put u Hrvatsku veoma je kompliciran, međutim direktor Arene spreman je sve poduzeti da se Štuliću naprave potrebni dokumenti.

Osim toga, poznato je da Štulić nije u dobrim odnosima s ostalim članovima benda, ali Antunović i za to ima rješenje. Kazao je da će pomoći Štuliću da sam sastavi prateći bend.

Vezane vijesti

2Cellos pripremaju bogati koncert u Areni Zagreb

2Cellos pripremaju bogati koncert u Areni Zagreb

Svjetski poznati violončelistički dvojac, 2Cellos, održati će koncert u Areni Zagreb 12. lipnja. Uz podršku Zagrebačke filharmonije dvojac će… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika