02.10.2009. / 14:05

Autor: Totalsport

Bendtner: Svi mi kažu da sam gledao smrti u oči

Danac Nicklas Bendtner, 21-godišnji napadač Arsenala, prošle je nedjelje bio sudionik prometne nesreće iz koje je izašao s najmanjim mogućim posljedicama...

Nicklas BendtnerNicklas BendtnerU okolici Arsenalovog trening kampa je izgubio kontrolu nad svojim Astonom Martinom, ali osim što ga je prilično uništio iz svega je izašao tek natučen, s nekoliko površinskih rana i lakšom ozljedom koljena. Kako sam priča, moglo je biti (i pravo je čudo da nije) mnogo gore.

- Policija je izašla na očevid i nakon svega su mi rekli da me doslovno spasio pojas, kojeg sam srećom koristio. Isto tako, čudili su se što nisam zadobio nikakve ozbiljnije ozljede. Čak štoviše, navodno nisam bio daleko niti od smrti - rekao je relativno mirno Bendtner za Daily Mirror i nastavio:

- Rekli su mi, isto tako, da bi sve bilo daleko gore da sam upravljao tek nešto manje sigurnijim automobilom. Ja ne znam što bih vam rekao. Ne sjećam se da mi je bilo tko pomogao, jer sam valjda bio u totalnom stanju šoka. Na slikama sam vidio da su mi neki ljudi pomagali. Hvala im.

Bendtner je zbog toga propustio prošlu utakmicu Lige prvaka protiv Olympiacosa, a još se ne zna hoće li istrčati na teren tijekom ove nedjelje kada Arsenal igra protiv Blackburna.

- Ja sam spreman! Trenirao sam individualno, a nakon nesreće nemam posljedica. Niti psiholoških. Sutradan nakon nesreće sam sjeo u drugi automobil i normalno se vozio - završio je Danac.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika