05.10.2009. / 12:32

Autor: Andrea Belin

Courtney Love bankrotirala, nema ni za hranu

Udovica pjevača Kurta Cobaina požalila se i jednom prijatelju napisavši mu poruku da u džepu ima samo 120 dolara te da njezina sedamnaestogodišnja kći Frances Bean Cobain već neko vrijeme nije pojela pošteni obrok

Courtney LoveCourtney LoveAmerička rock glazbenica i glumica Courtney Love priznala je kako je korak do potpunog financijskog sloma.

Da prolazi uistinu teško razdoblje u životu, četrdesetpetogodišnja bivša supruga pjevača Kurta Cobaina požalila se i jednom prijatelju napisavši mu poruku da u džepu ima samo 120 dolara te da njezina sedamnaestogodišnja kći Frances Bean Cobain već neko vrijeme nije pojela pošteni obrok.

Uz sve to kazala je da će ju uskoro izbaciti iz stana u kojem trenutačno živi. Prošli mjesec zabranjena joj je i upotreba novca iz fonda koji je ostavila za svoju kćer.

Da je Courtney pred bankrotom za magazin The Sun potvrdio je i njezin prijatelj.

"Zaista je dotakla dno. U financijskoj je katastrofi", kazao je neimenovani prijatelj bivše pjevačice benda Hole.
Doduše, da svestranoj Courtney u životu ne cvjetaju ruže može se zaključiti iz njezinog izgleda. Dosad je bila u mnogim fazama mršavosti i debljine, no sada je situacija ipak gora nego ikada.

Vezane vijesti

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Bankrotirani "Dewey&LeBoeuf" savjetovao i Dodika

Američka konzultantska kuća "Dewey & LeBoeuf", koja je u ponedjeljak objavila bankrot, poslovala je i s vlastima Republike Srpske od kojih je za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika