09.10.2009. / 10:37

Autor: Andrea Belin

Sin Slavice Knežević i Marka Torjanca i dalje u komi

Na mladića, koji će za manje od mjesec dana postati punoljetan, je naletio automobil, a dječak je zbog ozljeda prevežen u bolnicu gdje još uvijek leži bez svijesti

Slavica Knežević svaki dan moli za sinaSlavica Knežević svaki dan moli za sinaSedamnaestogodišnji sin poznate glumice Slavice Knežević i redatelja Marka Torjanca, Jan stradao je u ponedjeljak u prometnoj nesreći u Zagrebu. Na žalost, mladić je zadobio brojne vanjske ozljede i još uvijek se nalazi u zagrebačkoj bolnici "Sestre milosrdnice" i to u šok sobi gdje leži bez svijesti.

Na mladića koji će za manje od mjesec dana postati punoljetan naletio je automobil. Nesreća se dogodila kada se Jan zatekao na pješačkom prijelazu na Selskoj cesti.

Kako doznaje Večernji list Jan nije bio sam. Njegov prijatelj je svjedočio naletu automobila.
Slavica i njezin bivši suprug Marko Torjanac s kojim je bila u braku dvanaest godina ne prestaju se moliti za svoje dijete.

"I liječnici i mi polažemo nade da će se njegov mladi organizam uspjeti izboriti i ne zamišljamo da je moguće išta drugo. Moramo zadržati pozitivne misli i moliti se za njega", kazao je Marko.

Vezane vijesti

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Vukla muškarca pod automobilom nekoliko kilometara

Muškarac (54) koji je jutros oko 2.30 sati mrtav pronađen na Čiovu s područja je Trogira i stradao je u prometnoj nesreći zbog čega je ženska osoba… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika