10.10.2009. / 11:31

Autor: Totalsport

MLB doigravanje: Drugi poraz Bostona; druga pobjeda Yankeesa

New York Yankeesi su poveli 2-0, a Boston Red Soxi gube 2-0 u prvom krugu MLB doigravanja (američko-kanadska bejzbol liga)...

Alex Rodriguez Alex Rodriguez Igrači Bostona su bili prvaci 2004. i 2007. godine, no takvo što će im vjerojatno teško poći za rukom ove godine. Da nisu u pravoj formi pokazuju Los Angeles Angelsi koji vode protiv njih 2-0 u seriji, iako su im zadnjih godina bili stalne mušterije.

Naime, Boston je izbacivao Angelse tri puta u posljednjih pet godina, te je imao omjer 11-1 u pobjedama tijekom doigravanja protiv tog suparnika.

No, ove godine su Angelsi lako dobili prva dva meča u Los Angelesu, ovaj drugi sa 4-1.
Yankeesi su se dugo mučili u drugoj utakmici protiv Minnesote, ali su na kraju ipak pobijedili 4-3 u 11. "inningu" (periodu utakmice). U devetom "inningu" je Alex Rodriguez pogodio "home-run" (optrčavanje), nakon čega su poentirali i on i Teixeira čime su Yankeesi izjednačili na 3-3, a potom je Teixeira u jedanaestom dijelu igre pogodio "home-run" za veliko slavlje Yankeesa, koji tako vode 2-0 u seriji.

MLB doigravanje:

NY Yankees - Minnesota 4-3 (2-0 u seriji za NY Yankeese)
LA Angels - Boston 4-1 (2-0 u seriji za LA Angelse)

Vezane vijesti

Problemi s ozljedama za Boston, Golden State i Minnesotu

Problemi s ozljedama za Boston, Golden State i Minnesotu

NBA košarkaš Boston Celticsa Paul Pierce najvjerojatnije će propustiti početak nove, doduše skraćene, sezone najjače lige svijeta zbog problema s… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika