04.07.2011. / 12:11

Autor: Totalsport

NHL liga: Heatley u Minnesotu, Havlat u San Jose, Richards u New York Rangersima

Heatley će od sljedeće sezone zaigrati za Minnesotu, a Havlat za Sharkse

Martin Havlat (Wikipedia)Martin Havlat (Wikipedia)Ljeto u najjačoj hokejaškoj ligi svijeta, NHL ligi, prilično je aktivno. Iako na ledu nema akcije, klubovi sklapaju poslove, a najaktivniji su zasad Minnesota i San Jose.

Tako su ta dva kluba napravili već drugi veliki posao u posljednjih devet dana zamjenom Kanađanina Danyja Heatleyja (30) i Čeha Martina Havlata (30). Heatley će od sljedeće sezone zaigrati za Minnesotu, a Havlat za Sharkse. Podsjećamo, nedavno je Minnesota u San Jose poslala All-Star braniča Brenta Burnsa za Devina Setoguchija i još dvojicu igrača, a Sharksi su još ranije potpisali dvojicu slobodnih igrača Michala Handzuša i Jima Vandermeera.

Havlat je prošle sezone upisao 62 poena (22 gola, 40 asistencija) u 78 utakmica u regularnom dijelu. Heatley je u zadnje dvije sezone odigrao 162 od moguće 164 utakmice, a prošle je sezone zabio 26 golova, 13 manje nego u premijernoj sezoni u Sharksima.

Dodajmo kako je kanadski 31-godišnji hokejaš Brad Richards potpisao je devetogodišnji ugovor s New York Rangersima vrijedan 60 milijuna dolara.

Vezane vijesti

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

NHL: Kingsi na pobjedu od Stanley Cupa

Hokejaši Los Angeles Kingsa u trećoj su utakmici finalne serije NHL doigravanja, prvoj na svom ledu, u Staples Centeru, pobijedili New Jersey Devilse… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika