26.05.2004. / 00:00

Autor: Tanja Simić

ZAGREB

PREDSTAVLJENA AKCIJA "TOP STIPENDIJE ZA TOP STUDENTE" NA EKONOMSKOM FAKULTETU U ZAGREBU

PREDSTAVLJENA AKCIJA “TOP STIPENDIJE ZA TOP STUDENTE”

Studenti Sveučilišta u Zagrebu u srijedu su na Ekonomskome fakultetu mogli doznati detalje o akciji “Top stipendije za Top studente” koju je utemeljio tjednik Nacional, te se prijaviti za te stipendije za koje je zadnji dan prijave 28. svibnja. Tjednik Nacional već treću godinu organizira tu akciju u suradnji s hrvatskim tvrtkama VIPnet, INGRA, Podravka, INA i Diners Club koje su i ove godine za top stipendije donirale milijun kuna. Stipendije će tijekom akademske godine 2004./2005. koristiti 25 najboljih hrvatskih studenta i to u iznosu od 4 000 kuna mjesečno. Za stipendije mogu se prijaviti redoviti ili izvanredni studenti sa svih hrvatskih sveučilišta koji su hrvatski državljani. Uz natječajni kupon koji se objavljuje u Nacionalu, trebaju priložiti prijavnicu, ovjereni prijepis ocjena, životopis i fotografiju u boji.
O dobitnicima stipendija najprije će odlučivati Stipendijsko vijeće u kojemu će rektori hrvatskih sveučilišta od svih pristiglih kandidata odabrati stotinu najboljih koji će biti predstavljeni u Nacionalu. Nakon toga će “posao” prosudbe nastaviti Stipendijska komisija sastavljena od predstavnika partnerskim tvrtki koje su donirale milijun kuna, a koje će od stotinu kandidata odabrati 20 najboljih. Čitatelji Nacionala odlučivat će pak o pet dobitnika stipendija tako što će glasovati na kuponima koji će u tom tjedniku biti objavljeni u razdoblju od 2. do 30. lipnja, a ovogodišnji će natječaj biti zaključen 3. srpnja.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika