13.10.2009. / 16:43

Autor: Andrea Belin

Isprobajte nove seksualne igrice koje će vam vratiti strast u vezu

Znate li da kuhinja obiluje uistinu zanimljivim stvarčicama koje vam mogu poslužiti kao seksualna pomagala. Kockice leda, šlag, bobičasto voće samo su neke od sitnica koje možete iskoristiti u ove svrhe...

Isprobajte nešto novoIsprobajte nešto novoKada partnere zatrpaju svakodnevne obaveze, najviše trpi njihov seksualni život. Međutim, malo je onih koji se trude poduzeti nešto po tom pitanju pa ako im se pruži prilika rađe se zabavljaju izvan bračne postelje.

Doduše, takvi izlasci uvijek izađu na vidjelo i većina ljudi rješava se bračne dužnosti. Ukoliko ne želite da vaš seksualni život vremenom stagnira potrebno je malo truda i mašte i vi i vaša bolja polovica zabavljati ćete se kao na početku veze!

Kako ga uopće zainteresirati za seks?

Predigra je najvažniji dio vođenja ljubavi jer podiže seksualno uzbuđenje i priprema nas za nezaboravan seksualni užitak. Premda mnogi još uvijek smatraju da muškarci predigru zanemaruju i odmah kreću u akciju, neka istraživanja pokazala su da je i pripadnicima jačeg spola taj dio seksualnog čina izuzetno važan. No, prije same predigre, partnera je potrebno zainteresirati za seks.

Dakle, prije nego uopće legnete u krevet bilo bi dobro da zajedno pogledate neki dobar erotski film. Ukoliko niste ljubiteljica filmova takve tematike, potrudite se da zračite seksepilom jer je to također jedan od načina kako ga možete uzbuditi. Najjednostavnije je da obučete zanimljivo donje rublje, međutim ukoliko žudite za kvalitetnim seksualnim odnosom, potrudite se i pripremite romantičnu večeru. Prije jela natuknite partneru koliko ga želite jer nekoliko zavodljivih rečenica motivirati će ga da vam priušti nezaboravne trenutke.

Koja su idealna mjesta za seks u vašem stanu?

Kuhinja
Ukoliko je vaša bolja polovica iskazala želju za seksom, vrijeme je da krenete u akciju. Ako vam je seks u spavaćoj sobi postao dosadan, vjerujemo da imate još nekoliko kutaka u stanu koje možete iskoristiti za ovakvu vrstu zabave. Primjerice kuhinja... Ovaj prostor obiluje uistinu zanimljivim stvarčicama koje vam mogu poslužiti kao seksualna pomagala. Kockice leda, šlag, bobičasto voće samo su neke od sitnica koje možete iskoristiti u ove svrhe. Šank ili stol mogu vam poslužiti kao podloge na koje ćete se osloniti, a nakon toga prepustite tijelo partneru. Ukoliko vas počne dodirivati na nezgodnim mjestima, usmjerite ga prema najkritičnijim točkama.
Romantične trenutke mnoge žene kortiste za izjavljivanje ljubavi, međutim savjetujemo da rečenice ovog tipa izbjegavate za vrijeme seksa.

Kupaonica
Kupanje, odnosno tuširanje u dvoje također može biti uzbudljivo. Ukoliko ste se odlučili na tuširanje, nekoliko trenutaka prije, obavijestite ga kamo ste krenuli te mu natuknite da želite da vam se pridruži u tuš kabini. Preferirate li više opuštanje u mirisnoj kupki, ne trebamo vam niti reći da prethodno morate sve pripremiti i partnera odvući u kupaonicu. Nekoliko mirisnih svijeća i dvije čaše za šampanjac učiniti će ove trenutke nezaboravnima. Osobama koje ne mogu odoljeti strastvenom seksu i perilica rublja savršeno će poslužiti u te svrhe.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika