13.10.2009. / 19:58

Autor: Totalsport

Dunga: Impresioniran sam Englezima i Španjolcima

Izbornik najboljih brazilskih nogometaša Carlos Dunga detaljno proučava reprezentacije koje će njegovoj predstavljati najveću prijetnju u pohodu na tron Svjetskog prvenstva 2010. godine u Južnoafričkoj Republici...

Brazilski izbornik Dunga snimljen u La Pazu Brazilski izbornik Dunga snimljen u La Pazu Pobijede li reprezentaciju Venezuele, Brazilci će na SP kao prvoplasirana momčad južnoameričkih kvalifikacija, no njihov izbornik ne gleda samo prema tom dvoboju, već i promatra što se događa u ostalim kvalifikacijskim skupinama i momčadima protiv kojih bi se Brazil sljedeće godine mogao ogledati.

- Naš kompletan stručni kadar naprosto obožava nogomet, stoga i sve pratimo. Postoje momčadi koje su nas impresionirale, poput Engleske koja je lakoćom izborila SP, ili Španjolske koja igra sjajan nogomet - veli Dunga i zaključuje:

- Ostali će rasti kako će Svjetsko prvenstvo odmicati, poput talijanske, njemačke ili argentinske reprezentacije (“gauči” još moraju izboriti SP, u što Dunga ne sumnja, op.a.). Sve će ovisiti o trenutku i o formi pojedinaca u završnici prvenstva.

Vezane vijesti

'Njemačka ucjena'

'Njemačka ucjena'

Vrhovna koordinatorica borbe protiv europske financijske krize, njemačka kancelarka Angela Merkel, pravi razlog trenutnom jadnom stanju "Starog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika