14.10.2009. / 13:37

Autor: Andrea Belin

Svaka ima svoj znak: Zavedite ga uz pomoć astrologije

Dovoljno je da znate datum rođenja muškarca koji vam se sviđa i odmah možete krenuti u osvajanje njegova srca. Ako je, primjerice rođen u znaku raka, on traži ženu koja će uvijek biti uz njega. Lavu se uvijek morate diviti, a ukoliko je vaš muškarac iz snova rođen u znaku škorpiona, nemojte pomišljati o zabavi izvan bračne postelje...

Ovan
Zavedite ga prema horoskopskom znakuZavedite ga prema horoskopskom znakuMuškarci rođeni u znaku ovna traže ženu koja će ih uvijek slijediti. Ovnovi reagiraju burno i glasno, međutim to ne znači da nisu osjećajni. Ako vam u jednom trenutku kaže da ste najljepša žena na svijetu, to ne znači da uskoro neće sresti ljepšu od vas. Ukoliko ste zapeli za ovna, osvojiti ćete ga jedino ako mu priđete prvi. Dakle, nekim neverbalnim signalima, pokažite mu da vam se sviđa.

Bik
Bikovi sanjaju o ženama na koje se uvijek mogu osloniti i sudjelovati u donošenju važnih životnih odluka. Uglavnom su to otvoreni muškarci koji se ne boje priznati svoje osjećaje. Osvojiti ćete ga zavodljivim porukama i laganim flertom. Stoga, sjednite mu u krilo i šapnite na uho koliko ga uistinu želite.

Blizanci
Iako to ne žele priznati, oduševljavaju ih žene koje će ih uvijek pitati "kamo idu i kada će se vratiti". Kada vas počne upoznavati s prijateljima i članovima obitelji, znači da mu se uistinu sviđate. Put osvajanja blizanaca je poprilično težak tako da ne bi bilo loše da angažirate i neku njegovu prijateljicu koja će vam pomoći da skratite put do njegovog srca.

Rak
Žena koja će ga uvijek podržavati i poštovati, u njegovom će naručju ostati do kraja života. Kada vam kaže da ne želi da ga napustite, možete biti sigurni da mu je stalo. On voli prirodne žene koje se ponašaju na isto takav način. Za rakom nemojte trčati već ga pozovite na večeru i kratko i jasno mu recite da vam se sviđa.

Lav
Obožava ženu kojoj će se diviti, a kada postane nježan znači da je zaljubljen. Prilikom udvaranja ne koristi komplimente, međutim kada vas osvoji budite sigurni da ih neće nedostajati. Vrlina koju najviše cijeni je skromnost tako da nemojte previše potraživati.

Djevica
Djevice maštaju o ženama koja će mu uvijek vjerovati. Ne voli često pokazivati osjećaje, ali ga nemojte ni često ispitivati da li vas voli jer ćete ga na taj način otjerati od sebe. Najlakše ćete ga osvojiti kada mu otkrijete svoje slabosti, ali i da ste sposobni brinuti o sebi.

Vaga
Muškarci rođeni u znaku vage ne mogu odoljeti ženama koje su uvijek spremne na kompromis. Vage su pričljive tako da iskazuju osjećaje i onda kada ništa ne osjećaju. Međutim, kada se naočigled počne truditi oko vas, znati ćete da vas voli. Njega morate neprestano osvajati jer on bez ljubavnih igara i flerta ne može normalno funkcionirati.

Škorpion
Da biste postali predmet njegovih želja morate mu se zakleti na vječnu vjernost. Sve dok je zaljubljen, neće mu padati na pamet da bi vam se mogao sviđati neki drugi muškarac. Međutim, kada nije siguran da li vas zaista voli, postaje posesivan i ljubomoran. Natuknite mu neke zanimljive detalje svoje osobnosti i nakon kratkog vremena postati ćete njegova djevojka.

Strijelac
Uglavnom sanjaju o ženama kojima će biti centar svijeta. Ukoliko neke sastanke počne odgađati kako bi određeno vrijeme proveo s vama, to je dovoljan znak da mu se sviđate. Najlakše ćete ga osvojiti iskrenošću tako da se u njegovom društvu nemojte pretvarati.

Jarac
Oni sanjaju o ženama koje žive za karijeru, ali istovremeno su i dobre domaćice. Rijetko iskazuju osjećaje, ali to ne mora značiti da mu niste dragi i da mu nije stalo do vas. Osvojite ga suzdržanim i dostojanstvenim izrazom lica, upornošću, strpljenjem i nježnošću.

Vodenjak
Ako želite biti njegova partnerica morate imati dovoljno razumijevanja, naročito za hobije kojih ima mnogo. Ne govore o osjećajima jer smatraju da se ljubav ne može pokazati riječima. U trenutku kada iskazuju ljubav, vodenjaci si djeluju poprilično smiješno. Vodenjacima su privlačne drugačije žene, dakle ukoliko ste podrijetlom s nekog drugog kontinenta, neće vam dugo trebati da ga osvojite.

Ribe
Ribe maštaju o ženama koje razumiju senzualnost prirode. To su izrazito osjećajni znakovi tako da se nemojte iznenaditi ako vam često izjavljuje ljubav. Budite sigurni da tako i misli. Ukoliko ste optimistični i ne govorite često o problemima neće vam dugo trebati da osvojite muškarca rođenog u znaku ribe.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika