14.10.2009. / 15:49

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo izrazio potporu Portugalcima

Ako nogometni reprezentativci Portugala pobjede večeras (srijeda) u Guimaraesu Maltu, zauzet će drugo mjesto u skupini A kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2010. godine...

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoTaj rezultat će ih dovesti na dvije dokvalifikacijske utakmice za odlazak u Južnu Afriku i mogućnost odlaska na veliku nogometnu smotru.

U tom ogledu neće moći računati na svog najboljeg nogometaša Cristiana Ronalda, koji je na posljednjem reprezentativnom ogledu (protiv Mađarske) pogoršao ozljedu desnog gležnja i izvan travnjaka bi trebao biti narednih mjesec dana. Cristiano Ronaldo će ogled pratiti iz Madrida, a putem svoje internet stranice je odaslao riječi potpore reprezentativnim suigračima.

"Svim svojim srcem sam želio pomoći Portugalu, no nažalost onemogućen sam u tome. No, znajte da će moje srce kucati svake minute tog ogleda s vama i vjerujem da ste spremni pobijediti i u tom ogledu kako bi nastavili sanjati odlazak na Svjetsko prvenstvo. Moja briga je u ovom trenutku oporavak i da što prije opet budem s vama. Ponosan sam na vas, kao i svaki drugi navijač Portugala", piše službeno najbolji svjetski nogometaš.

Vezane vijesti

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Čačiću godinu i deset mjeseci zatvora uvjetno

Prvi potpredsjednik Radimir Čačić osuđen je na godinu i deset mjeseci zatvora s rokom kušnje od tri godine zbog prometne nesreće koju je skrivio u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika