15.10.2009. / 13:11

Autor: Andrea Belin

Nick Cave se ispričao Kylie i Avril jer je bio seksualno opsjednut njima

Australski glazbenik napisao je knjigu u kojoj glavni junak otkriva svoje seksualne fantazije o svjetski poznatim pjevačicama. Zbog eksplicitnog sadžaja Cave se odlučio javno ispričati djevojkama

Nick CaveNick CavePoznati australski glazbenik Nick Cave javno se ispričao svojim kolegicama Kylie Minogue i Avril Lavigne što ih je spominjao u svojoj novoj knjizi "The Death Of Bunny Munro" bez da ih je prethodno tražio dopuštenje.

"Volio bih se javno ispričati njima dvjema, posebice Avril Lavigne, jer su dijelovi knjige o njoj puno mračniji i invazivniji", kazao je Cave i dodao kako se nada da će Kylie shvatiti poantu cijele priče s obzirom da pjevačicu i osobno poznaje.

Doduše, tvrdi Cave prije osam godina, kada je i smještena radnja priče, Kylieine vruće hlačice bile su glavna tema većine svjetskih tabloida.

Inače, "The Death Of Bunny Munro" je roman u kojem ja glavni junak Bunny Munro seksualno opsjednut ovim dvjema pjevačicama.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika