21.10.2009. / 03:04

Autor: Totalsport

Benitez: Nastavljamo vjerovati

Lošu je sreću Rafael Benitez, trener nogometaša Liverpoola, okrivio za domaći poraz (2-1) od Lyona u trećem kolu Lige prvaka...

Steven Gerrard i Rafael BenitezSteven Gerrard i Rafael Benitez- Bila je ovo jako teška utakmica za nas - počeo je španjolski trener čija je momčad upisala i četvrti uzastopni poraz:

- Imali smo tri dobre prilike zabiti drugi gol. Da smo uspjeli, sve bi ispalo drukčije. Imali smo i nesreću sa Stevenom Gerrardom, koji je morao napustiti igru u 25. minuti. Ima problema s preponama. Osjetio je bol i odlučili smo da je pametnije zamijeniti ga negoli izlagati riziku.

- Moramo nastaviti vjerovati. Moramo pobijediti u preostalim trima utakmicama Lige prvaka. Vidjet ćemo što će se dogoditi. Viđali smo ovakve vrste pritiska i više nego jednom - zaključio je.

Neposredna budućnost također ne ide u prilog Benitezu. U nedjelju njegovu momčad, također na Anfieldu, čeka derbi desetoga premierligaškog kola s Manchester Unitedom.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika