22.10.2009. / 17:25

Autor: Nacionalova redakcija

Nina Badrić nema u Srbiji tajnog ljubavnika Marka

Premda je jedan magazin objavio kako je pjevačica zapravo u vezi sa stanovitim Markom iz Srbije, njezina je menadžerica rekla kako je to obična glupost

Nina BadrićNina BadrićNakon što je javno obznanila da se, nakon 3 godine braka, rastaje od supruga Bernarda Krasnića, pjevačica Nina Badrić postala je tema mnogih nagađanja. Naime, par je kazao da razlog rastave ne leži u "trećoj osobi" nego u nepomirljivim razlikama u karakteru koje nikako nisu mogli nadići.

Ipak, jedan je magazin objavio kako je pjevačica zapravo u vezi sa stanovitim Markom iz Srbije.
Ona je to, tijekom nastupa u elitnom beogradskom restoranu Cantina de Frida, gdje je pjevala za zaposlenike srpske podružnice Tvornice duhana Rovinj, naravno, demantirala.

Njezina menadžerica Mia Milovčić novinarima je kazala:

"To su gluposti. Nina je pjevala sama. Mnogi novinari iz Srbije bili su na koncertu i i rekli Nini kako se ne mogu načuditi napisima da u Beogradu ima tajnog dečka. Oni nikad nisu objavili kako je Nina sa stanovitim Markom jer to nije istina.".

Vezane vijesti

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Sezona open air koncerata počinje u Westgateu

Najveći hrvatski trgovački centar, Westgate Shopping City, pripremio je poseban poklon svim svojim vjernim posjetiteljima i kupcima - Westgate… Više

Komentari

registracija
24/6/09

Schengen, 23.10.09. 11:52

Pepica iz Čemehovca,hoda sa Francem iz Bizeljskega!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika