27.10.2009. / 10:35

Autor: Andrea Belin

Nova ljubav: Simona Gotovac (ni)je u vezi s nećakom Ivića Pašalića

Novopečeni "prijatelji" su gotovo cijeli vikend proveli zajedno. U petak su se zabavljali u jednom narodnjačkom klubu u Sesvetama, a za subotnji izlazak odabrali su klub u kojem svira muzika istog žanra

Simona Gotovac uživa u narodnjačkim klubovimaSimona Gotovac uživa u narodnjačkim klubovimaDok Ante Gotovac traži novu djevojku koja će mu ostvariti financijsku sigurnost, njegova supruga Simona se zabavlja s drugim muškarcem. Navodno je Simke u vezi s Markom Pašalićem, nećakom bivšeg političara Ivića Pašalića.

Novopečeni "prijatelji" su gotovo cijeli vikend proveli zajedno. U petak su se zabavljali u jednom narodnjačkom klubu u Sesvetama, a za subotnji izlazak odabrali su klub u kojem svira muzika istog žanra. Naravno, riječ je o "Diamondu".

Kako bi ostavio dobar dojam, Marko je cijelu noć častio viskijem koji košta otprilike tisuću kuna (za bocu), a Simona Gotovac nije skidala osmijeh s lica.

Doduše, ona i dalje tvrdi da se između nje i Marka ne događa ništa. Uskoro bivša supruga zagrebačkog poduzetnika objasnila je da se u Diamondu zatekla jer su ju njezine prijateljice odlučile oraspoložiti.

Inače, Marko živi na zagrebačkim Poljanicama, a radi u Adria drvu, tvrtki strica Ivića Pašalića. Njegove prijateljice tvrde da je pravi zavodnik, a je li Simke doista pala na njegov šarm, saznati će se u skoro.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika