28.10.2009. / 12:21

Autor: Andrea Belin

Viktorija Rađa se počastila većim grudima

Kao što je svojedobno učinio i njezin suprug, samo je tada bila riječ o operaciji nosa, i Viktorija se prepustila vještim rukama poznatog estetskog kirurga Siniše Glumičića

Viktorija Rađa ljetos se u toplesu sunčala na suprugovoj jahtiViktorija Rađa ljetos se u toplesu sunčala na suprugovoj jahtiViktorija Rađa, supruga bivšeg košarkaša Dine i prva pratilja Miss Hrvatske 1995. godine još je jedna u nizu ljepotica koja nije zadovoljna veličinom svojih grudi pa ih je navodno prije nekoliko tjedana odlučila povećati.

Doduše, bivša manekenka još uvijek nije javno priznala da se uistinu podvrgnula estetskoj operaciji.
"Ma kakve grudi! Ne želim o tome govoriti", kazala je.

Kao što je svojedobno učinio i njezin suprug, samo je tada bila riječ o operaciji nosa, i Viktorija se navodno prepustila vještim rukama poznatog estetskog kirurga Siniše Glumičića.

Dok se Dino oporavljao od operacije, njegova supruga je govorila da nikada nije bila na plastičnoj operaciji, međutim da nema ništa protiv estetskih zahvata. No, očito je već tada razmišljala o operaciji grudi.

S obzirom da je prelijepa Splićanka majka dvoje djece, sedmogodišnjeg Roka i dvogodišnjeg Nike nije nimalo iznenađujuće što je bila nezadovoljna svojim poprsjem.

Vezane vijesti

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Video: Grudi Nicole Scherzinger ošamutile moćnog Conana

Nicole Scherzinger gostovala je u televizijskoj emisiji Conana O' Briena, a u fokusu su bile njezine - grudi. Razgovor je započeo poprilično… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika