30.10.2009. / 11:14

Autor: Totalsport

Adebayor: I Fabregas će otići iz Arsenala

"Igrači poput Cesca Fabregasa, koji su sjajni, neće ostati u klubu koji ne može do Lige prvaka, a to će se Arsenalu dogoditi ove sezone", izjavio je Emmanuel Adebayor, napadač Manchester Cityja u koji je stigao iz Arsenala u ljetnom prijelaznom roku

Emmanuel Adebayor u duelu s Van PersiejemEmmanuel Adebayor u duelu s Van PersiejemEmmanuel Adebayor se ovog ljeta uz mnogo međusobne svađe oprostio od Arsenala, te je pojačao redove premierligaškog konkurenta Manchester Cityja.

Togoanski nogometaš je nastavio "rat" s Arsenalom i nakon toga, pa je tako bilo vatreno i u ogledu ova dva kluba ove sezone. No, Adebayor nastavlja dalje.

- Nije moj odlazak iz Arsenala poseban, bit će ih još, ne brinite - rekao je Adebayor i nastavio:

- Igrači poput Cesca Fabregasa, koji su sjajni, neće ostati u klubu koji ne može do Lige prvaka, a to će se Arsenalu dogoditi ove sezone - rekao je za Daily Mirror.

Adebayor je završio uz riječi, vračajući se na svoje napuštanje Emirates stadiona.

- Ako nemate više normalan odnos sa suigračima, s navijačima, s trenerom, s bilo kim u klubu, odlazite odatle. Opet ponavljam, nisam otišao zbog novca, već zbog jako loše atmosfere u koju sam upao, koju su stvorili ljudi oko mene.

Vezane vijesti

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Füchse Berlin izborio Ligu prvaka

Rukometaši Füchse Berlina, čije boje brane hrvatski rukometaši Ivan Ninčević i Denis Špoljarić, osigurali su nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika