02.11.2009. / 01:52

Autor: Totalsport

Rumunjska liga: Prvi poraz Timişoare

U derbiju 12. kola rumunjske lige nogometaši Timişoare, suparnici zagrebačkog Dinama u skupini A Europa lige, izgubili su na svom travnjaku od bukureštanske Steaue 1-0

Timisoara je izgubila od Steaue 1:0Timisoara je izgubila od Steaue 1:0U derbiju 12. kola rumunjske lige nogometaši Timişoare, suparnici zagrebačkog Dinama u skupini A Europa lige, izgubili su na svom travnjaku od bukureštanske Steaue 1-0.

Pogodak odluke u 89. je minuti postigao Surdu nanijevši time domaćima prvi ligaški poraz ove sezone. Došao je, međutim, samo četiri dana nakon ispadanja iz Kupa od Astre Ploiesti.

U domaćim je redovima crveni karton i isključenje u 89. minuti zaradio Bourceanu.

Ovom je pobjedom sastav iz Bukurešta preskočio temišvarski na ljestvici te se sada nalazi na trećem mjestu. Timişoara je peta.

Trener domaćih Ioan Sabau izveo je sljedeću 11-oricu:

Pantilimon – Mera (od 57. Parks), Nibombe, Scutaru – Bonfim, Alexa (od 80. Magera), Bourceanu, Art. Karamian – Arm. Karamian, Bucur, Curtean (od 63. Stelian Stancu).

Rumunjska liga, 12. kolo:

Timişoara – Steaua 0-1

Redoslijed: 1. Rapid (B) 22, 2. CFR Cluj 22, 3. Steaua 22, 4. Vaslui 22, 5. Timişoara 21...

Vezane vijesti

Europa liga: Fulham ispao u posljednjoj minuti

Europa liga: Fulham ispao u posljednjoj minuti

Pobjedama u posljednjem kolu po skupinama nogometne Europa lige poljska Wisla i rumunjska Steaua iz Bukurešta ostvarile su plasman u šesnaestinu… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika