02.11.2009. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Idila na Farmi: Toma Jovanović masirao grudi Marini Perazić

Bivšoj članici grupe Denis&Denis masaža nije smetala. Tih nekoliko sekundi koliko je trajala, pjevačica se veselo hihotala

Situacija na Farmi je sve zanimljivijaSituacija na Farmi je sve zanimljivijaPjevačica Marina Perazić je napokon pokazala pravo lice na srpskoj Farmi. Najprije se zabavljala s Milanom Topalovićem, a sada joj osmijeh s lica ne silazi u društvu glazbenika Tome Jovanovića.

Naime, osim što joj je uputio nekoliko lijepih riječi, glazbenik je Marini izmasirao grudi. Doduše, bivšoj članici grupe Denis&Denis to nije smetalo.

Tih nekoliko sekundi koliko je masaža trajala, pjevačica se veselo hihotala. Iako je primjećivala da Toma spušta ruke sve niže, Marina mu u niti jednom trenutku nije rekla da prestane.

Živko se baca na Marinu

"Marina, večeras se bacam na tebe, pa nek' pukne krevet", govorio je Toma Marini, ali istovremeno se opravdavao supruzi Živki govoreći u kameru da je sve to samo show.

Kada ga je ostatak ekipe upitao sviđa li mu se Marina, Toma je odgovorio da mu je u posljednje vrijeme vrijeme sve privlačnija.

Inače, na seoskom imanju u Ivanić Gradu pjevačica nije bila među omiljenim stanarima dok je na srpskoj Farmi izuzetno popularna, naročito što se tiče muškog dijela ekipe.

Vezane vijesti

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Njemačka farma povezana s E.coli uzgajala egipatsko sjeme

Sjeme biljke piskavice uvezeno iz Egipta i povezano sa smrtonosnoom bakterijom E.coli u Njemačkoj uzgajano je na farmi iz koje je, kako vjeruju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika