03.11.2009. / 14:07

Autor: Andrea Belin

Promjene u HTZ-u: Jelenu Radan zamijenit će Anđa Marić

Pregovori s Anđom navodno su već u tijeku, međutim detalji suradnje još uvijek nisu u potpunosti dogovoreni. Ipak, čini se kako je sigurno da prošlogodišnja članica žirija više neće sudjelovati

Anđa MarićAnđa MarićŽiri RTL-ovog showa "Hrvatska traži zvijezdu" neće biti isti kao prošle sezone. Naime, umjesto Jelene Radan novu hrvatsku zvijezdu, tražiti će pjevačica Anđa Marić. Pregovori s njom navodno su već u tijeku, međutim detalji suradnje još uvijek nisu u potpunosti dogovoreni.

Jelena je bila dosadna
Iako u produkciji showa tvrde da Jelena odlazi jer se želi posvetiti snimanju novog albuma, neimenovani izvori tvrde da to nisu pravi razlozi prekida suradnje.
Produkcija navodno nije zadovoljna Jeleninim prošlogodišnjim angažmanom jer su je gledatelji ocijenili kao dosadnu osobu.

Prošlogodišnji pobjednik s Backstreet Boysima
Inače, uz Jelenu hrvatske talente prošle sezone su tražili Tony Cetinski i Goran Lisica Fox. Iako je favorit showa od početaka bio Zoran Mišić, pobjednik prve sezone bio je Bojan Jambrošić.
Mladić je nedavno završio snimanje svog prvog spota, a 27. studenog nastupiti će na koncertu grupe Backstreet Boys koji će se održati u zagrebačkoj Areni.

Vezane vijesti

Anđa Marić: Odgoj djeteta i rad na sebi moji su najveći projekti

Anđa Marić: Odgoj djeteta i rad na sebi moji su najveći projekti

Nakon punih deset godina hrvatsko-slovenska pjevačica mađarskih korijena Anđa Marić ponovo će zapjevati u Hrvatskoj. U sklopu Croatia Love Festivala… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika