04.11.2009. / 10:27

Autor: Andrea Belin

Ante Gotovac ponovno slobodan: Petra mu dala nogu

Nakon tjedan dana veze, mlada Osječanka prekinula je vezu sa zagrebačkim poduzetnikom. Devetnaestogodišnjakinja se navodno razočarala kada je Ante javno zaplakao zbog ljubavi prema supruzi Simoni

Ante Gotovac još uvijek voli suprugu SimonuAnte Gotovac još uvijek voli suprugu SimonuAnte Gotovac više nije u vezi sa svojom dvadeset i jednu godinu mlađom simpatijom Petrom. Nakon tjedan dana veze, mlada Osječanka se odlučila vratiti svojim roditeljima koji su se, podsjetimo, cijelo vrijeme protivili ovoj vezi.

Petra ostavila Antu
Petra je napustila Antu jer smatra da on još uvijek osjeća nešto prema supruzi Simoni. Devatnaestogodišnju Petru najviše je povrijedilo kada je Ante prošlu nedjelju na spomen supruge zaplakao pred kamerama. Tada je odlučila da će se povući iz ovog ljubavnog trokuta. Doduše, Ante poštuje njezinu odluku, ali kuloarske priče da je Petru planirao oženiti, zagrebački poduzetnik je prvo potvrdio pa demantirao.

Roditelji u Međugorju tražili spas za kćer
Da su se Petrini roditelji Marija i Željko molili u Međugorju kako bi njihova kći izabrala pravi put, odnosno prekinula s Antom, nije nikakva laž. Inače, Ante i Petra su se upoznali ljetos u Vodicama.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

registracija
22/12/08

FotoFreek, 04.11.09. 10:31

Pa BOLI ME K... VISE ZA TOG JEBIVETRA!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika