05.11.2009. / 19:50

Autor: Martina Čizmić

Livaković na odlasku: Ja ne valjam, a glavna je zvijezda lupeški sindikalac

Iako se nagađa da je pravi razlog za Livakovićev odlazak zapravo niz afera koji potresa Hrvatske autoceste, a u kojima je on bio na čelu Nadzornog odbora, u HAC-u ističu kako to nije istina

Zdravko Livaković i Božidar KalmetaZdravko Livaković i Božidar KalmetaVlada je na zatvorenom dijelu sjednice, na osobni zahtjev razriješila dužnosti bivšeg državnog tajnika za infrastrukturu Zdravka Livakovića.

Podsjetimo, on je dan ranije podnio ostavku na to mjesto pojasnivši kako želi više vremena provesti sa obitelji i vratiti se u Zadar.

Iako se nagađa da je pravi razlog za Livakovićev odlazak zapravo niz afera koji potresa Hrvatske autoceste, a u kojima je on bio na čelu Nadzornog odbora, u HAC-u ističu kako to nije istina.

Livaković je istodobno sa podnošenjem svoje ostavke prstom uperio u Mijata Stanića, šefa Nezavisnog cestarskog sindikata.

"Moj rad je imao rezultata, ali u Hrvatskoj je glavna zvijezda lupeški sindikalac koji optužuje, a istovremeno ne dolazi na posao. A onda ja ne valjam", rekao je Livaković.

Kako piše Večernji list, prema izvještaju unutarnje kontrole HAC-a Stanić je neopravdano s posla izostao 120 sati, a na pozive novinara nije se javljao kako bi ispričao svoju stranu priče.

Vezane vijesti

HAC 'gura' ENC

HAC 'gura' ENC

Ministar Siniša Hajdaš Dončić i predsjednici Uprava HAC-a i ARZ-a Dražen Guštin i Željko Denona, danas su na konferenciji za novinare izvijestili… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika