06.11.2009. / 16:57

Autor: Nacionalova redakcija

Markota: 'Hloverka Novak Srzić prva je tražila otkaze za novinare'

Što se tiče novinara, o njima će odlučiti poslovna inspekcija koja bi trebala provjeriti da li je bilo nepravilnosti u postupku protiv novinara, budući da su oni izrazili sumnje u ispravnost samog postupka

Glavna urednica informative na HRT-u Hloverka Novak Srzić tražila je prva otkaze za četvero novnara, koji su javno objavili da je ravnatelj Vanja Sutlić prije godinu dana njihovu kolegicu nazvao 'četničkom kurvetinom'.

Izjavio je to na današnjoj sjednici Programskog vijeća HRT-a Blago Markota. Prema pisanju Jutarnjeg lista, Markota je kazao kako ga je Hloverka najprije kontaktirala telefonski, nakon čega je razgovarao sa Sutlićem, koji se složio s tim planom.

Hloverka potvrdila informaciju

Tu je informaciju potom potvrdila i sama Hloverka koja je izjavila kako je bila za otkaz, ali je inzistirala i na razgovoru između Sutlića i novinara.

Đuro Popijač kazao je na sjednici kako Sutlić ne mora strahovati jer 'danas neće biti smijenjen'. Što se tiče novinara, o njima će odlučiti poslovna inspekcija koja bi trebala provjeriti je li bilo nepravilnosti u postupku protiv novinara, budući da su oni izrazili sumnje u ispravnost istog.

Vezane vijesti

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Hloverka ponovno 'uvodi reda' među neistomišljenicima

Na HRT-u ponovno iskri na relaciji Hloverka Novak Srzić - novinari. Naime, kako piše tportal, Hloverka Novak Srzić upala je u redakciju emisije… Više

Komentari

registracija
1/11/09

Pobro, 06.11.09. 17:08

Hloverka/skojevka osta ce na HTV dovjeka


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika