09.11.2009. / 14:59

Autor: Totalsport

Bayern kaznio Tonija i Lahma zbog neprimjernog ponašanja

Bavarski nogometni gigant odlučio je kazniti dvojicu vlastitih igrača Lucu Tonija i Philippa Lahma zbog neprimjerenog ponašanja

Luca ToniLuca ToniBavarski nogometni gigant odlučio je kazniti dvojicu vlastitih igrača Lucu Tonija i Philippa Lahma zbog neprimjerenog ponašanja.

Toni je nezadovoljan zamjenom na poluvremenu subotnjeg dvoboja 12. bundesligaškog kola na Allianz Areni protiv Schalkea (1-1) sjeo u automobil i odvezao se kući za vrijeme trajanja utakmice, dok je Lahm ranije kritizirao klupsku politiku, trenera i suigrače u, od strane kluba, neovlaštenom intervjuu za Süddeutsche Zeitung.

"Zbog nedopuštenog ranijeg odlaska s bundesligaške utakmice na Allianz Areni u subotu Luca Toni je na neprihvatljiv način prekršio klupsku disciplinu. Stoga je uprava kluba odlučila odriješiti mu značajnu kaznu. U međuvremenu se Luca Toni neovisno o kazni ispričao za svoje ponašanje upravi, suigračima i treneru”, stoji u klupskom priopćenju.

"Slušaj Lahm komentirao je predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge.

- Razočarani smo Philippovim ponašanjem jer je on naš dokapetan i osoba koja ima posebnu odgovornost unutar momčad. Philipp će biti kažnjen teže nego bilo tko drugi u povijesti Bayern Münchena - rekao je Rummenigge, ne navodeći detalje kazne.


Vezane vijesti

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Rodman osuđen na društevno koristan rad

Bivša košarkaška zvijezda Dennis Rodman kažnjen je sa 104 sati društveno korisnog rada zbog neplaćanja alimentacije, objavio je sud Orange Countyja.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika